In Magical Movement

Porn hub, wie kent het platform niet. Jonge pubers en soms al kinderen van basisschoolleeftijd weten dit platform makkelijk te vinden. Na keihard de keukenvloer bij de Tempel te hadden gereinigd, wilde ik eens een aantal video’s bekijken. Ter inspiratie voor een nieuw blog.

En terwijl ik dit type, voel ik de emotie door mijn lichaam en wellen de tranen op. Ik stuit op video’s waar hele jonge vrouwen als gebruiksvoorwerp worden gebruikt. Mensen….. luister goed,  echt als gebruiksvoorwerp. Hij penetreert. Hard en diep. Nog harder en dieper.

Ik kijk een video en heb het idee dat het meisje onder invloed is. Gedrogeerd weet je wel.  Zij is niet zichzelf en ik voel de tranen opkomen. Dit is vreselijk en dit is waaraan jonge kinderen, jong volwassenen en volwassenen aan bloot gesteld worden. Dat dit het normaal moet zijn. Waarmee seksualiteit gevoed wordt.

Niks geen Heilige Seksualiteit. Deze video voelt voor mij als een verkrachting. Een ware verkrachting. Gewoon op het internet, voor iedereen toegankelijk. Ik kan het niet mooier maken. Dit is de realiteit vandaag de dag.

Ik zie aan haar gezicht dat ze niet geniet, maar het laat gebeuren. Het over zich heen laat komen. Ook dit platform heeft beeldmateriaal van meisjes die geronseld worden. Dit is alom bekend, ondanks dat ze ooit dit soort video’s eraf moesten halen, maar ook deze video is gruwelijk.

Mijn gedachten gaan naar mijn kinderen, die dit soort video’s zien. Een man, die een heel jong meisje hard en diep penetreert, terwijl hij haar mond bedekt met zijn handen, terwijl hij zijn handen op haar keel zet.

Zoals ik laatst benoemde: Welk narratief geloof jij? Geloof jij dat dit de essentie van seksualiteit en intimiteit is?

We moeten dit echt doorbreken en dit soort platforms met, ik zeg je, gruwelijke video’s, moeten verwijderd worden. Dit is schadelijk. Voor degene die deelneemt, vaak niet uit vrije wil en voor degene die dit bekijkt.

Neem je eigen overtuiging op seksualiteit onder de loep en ga dit soort gesprekken niet uit de weg met je kinderen. Ga het aan. Want ze kijken. Echt.

In seksualiteit rust een prachtige kracht, verbinding met elkaar. Verbonden met elkaars ziel. De dans van de levensenergie. En dit kan iedereen ervaren, wanneer we weer terug gaan naar de prachtige essentie van seksualiteit. Onze levensenergie die mag stromen in verbinding met de ander.

In de samensmelting van 2 zielen, 2 lichamen, vleugels krijgen en overal en nergens terecht komen. Een spirituele en goddelijke ervaring.  Je mind te boven……

En uiteindelijk is die ultieme verbinding iets waar ieder mens naar verlangd.

Heel zijn

In jezelf en samen met de ander vliegen tot boven de wolken.

Het is tijd om jezelf weer op een gezonde manier te verbinden met je seksualiteit.

Doe mee met de gratis 5 daagse van 1 tot en met 5 februari om die Seksuele Godin in jezelf weer te belichamen en los te komen van oude patronen.

Meld je hieronder aan.

Recent Posts

Leave a Comment