In Magical Movement

Iedereen die een bedrijf heeft op het gebied van coaching en begeleiding leert je om klanten te krijgen door de pijnpunten aan te raken. In te spelen op emoties, ze een resultaat moet voorschotelen, een oplossing voor hun probleem, zodat zij je dienst afnemen.

Te vertellen dat er iets niet goed met je is. Dat hoe je leven eruit ziet nu op dit moment niet goed genoeg is. Terwijl jij degene bent die het zelf gecreëerd hebt, vanuit de kennis en de wijsheid waar je tot op heden toegang tot hebt.

Maar ik stop ermee. Ik stop ermee om te vertellen dat je leven niet goed genoeg is of dat zoals jij je nu voelt niet goed genoeg is. Niet in stand houden van iets wat niet is, maar vertellen dat je nu kiest voor een andere tijdlijn.

Ik ga je vanaf nu vertellen dat je leven helemaal goed is zoals het is en dat alles wat je zoekt er al lang is. Dat jij goed genoeg bent. Dat jij al helemaal heel en compleet bent en dat je niet meer hard hoeft te werken en te zoeken.

Ik wil je vertellen dat jij die onvoorwaardelijke liefde bent en onvoorwaardelijke onuitputtelijke levensstroom, levensenergie. Dat is wie jij werkelijk bent.

Er is één ding wat ik je wèl wil vertellen en waar ik je een liefdevolle schop onder je kont bij kan geven. Mijn open hart, die zoveel aan te raken heeft in jou. Weer openen voor de kennis en wijsheid die je misschien even vergeten was.

Kiezen voor het LEVEN. Ècht……CHOOSE LIFE!

Wanneer jij helemaal durft te kiezen voor het leven, open je jezelf weer voor de wijsheid en kennis die tot op heden nog verborgen en verscholen lag. Ergens te wachten, soms fluisterend, soms schreeuwend, niet gehoord worden, totdat het aangeraakt wordt. Aangeraakt door het veld, door jezelf, met mij. Het doorgeefluik.

Jij kiest voor een andere tijdlijn. Het is een keuze. Simple as that…….

Ik mag je begeleiden om volledig te kiezen voor het leven. Het leven in jou. De levensstroom.

Alles is er al.

Ready to choose LIFE?

 

Recent Posts

Leave a Comment