Je wordt meegenomen op een reis van heerlijke klanken, zodat je met een heerlijk ontspannen gevoel naar huis gaat. Tijdens deze avonden verbind jij je weer met wie je werkelijk bent en voel je de levensenergie en vreugde weer door je lichaam stromen. Je voelt je weer ontspannen en lekker in je vel. Krijgt inzichten en antwoorden op vragen die je hebt.  Je hoeft gewoon even helemaal niets.

We zingen ook enkele mantra’s op deze avonden.

Mantra af van de Sanskrietwoorden Manasah (geest) en Tra (bevrijding van de geest). Een mantra kan een vorm van gedicht zijn, maar ook een woord. Mantra’s zijn heel krachtig en helpen je om in verbinding te blijven met jezelf. De klanken van de verschillende mantra’s hebben hun eigen helende werking.
Het zingen van mantra’s is een vorm van meditatie en je zorgt dat je rust in je gedachten krijgt en ontspanning ervaart.

Voor deze avond hoef je geen zanger of zangeres te zijn en je hoeft ook helemaal niet muzikaal te zijn. Het gaat om de beleving van de klanken van de mantra en we hoeven niet te performen. Je mag de muziek ook gewoon lekker binnen laten komen.

Laat je verrassen op deze avond en ervaar wat het je brengt.

Voor de data van deze avonden, kijk naar de kalender.

Je investering voor deze avonden is €15,- per avond

Graag opgeven i.v.m. beperkt aantal plekken.