In Magical Movement

 

De pijn snijdt door mijn hart. De stekende pijn van het ‘anders voelen’, het hier niet willen zijn, de onrust, angst en onbegrip. Het wordt steeds groter. Me terugtrekkend op mijn kamer, die het fijnste voelde wanneer ik ‘m net weer super netjes opgeruimd had, was mijn veilige plek, mijn wereld. Soms draaide ik de deur op slot om me helemaal af te sluiten van de buitenwereld. Helemaal alleen met mezelf.

Me bezig houden wat voor mij zo ontzettend belangrijk was en nog steeds is.

Ik zet mijn stereotoren aan, die ik ooit op mijn verjaardag heb gekregen van mijn ouders. Een Godsgeschenk. En voel de emotie in mij stem. Het trillen, de onrust in mijn lijf, de eenzaamheid bij het zingen van het nummer All by myself van Celine Dion. Kijkend naar buiten, verbinden met Alles, vanuit intuïtie. Ik kon niet anders. Ik kon niet anders dan dit.

De tranen stromen over mijn wangen, voel de pijn, maar voel ook de bevrijding wanneer ik de zon achter de wolken vandaan zie komen. Mijn hele kamer is licht. Ik voel me gedragen. Ik voel dat er meer is. Ik voel de kracht. De kracht van mijn stem. Hoe het ruimte geeft.

I am alive…..yes I am!

Ik voel hoe dit krachtige nummer van Celine me weer vleugels geeft. Vleugels geeft om door te vliegen. Beetje bij beetje. Soms weer afdalen en heel langzaam opstijgen en verder vliegen.

Nu realiseer ik me, hoe essentieel deze manier van uiten voor mij geweest is. Dat ik hierdoor mijn emoties ruimte kon geven.

Onze stem is uniek en laat horen waar we in zitten. De stem die overslaat wanneer je jezelf onrustig voelt, de trillende stem die je laat horen bij verdriet.

We laten onze stem veel te weinig horen. Misschien keurig en bedeesd, maar nooit rauw en naakt.

Je stem ruimte geven aan de boosheid of het verdriet dat je voelt.

Maar ook hierdoor de verbinding voelen. De verbinding met Essentie, met God, met hoe je het maar wilt noemen. Ik heb in al die jaren teveel ervaren om te geloven in toeval.

De verbinding is er altijd en overal, maar veel mensen zijn deze verbinding kwijt geraakt. Ze zijn bezig met hoe een ander hen vindt, met die hippe kleding, met die dikke auto.

Wat als jij genoeg bent. Wat als jij je verbindt met jouw ware stem. Uiting geeft aan wat er leeft in jou. Je vibratie verhoogt, zodat je realiteit verandert. Zodat jij het leven leeft wat jij wilt leven

Dat zou toch een Magical Movement zijn?

 

 

Recent Posts

Leave a Comment