In Magical Movement

Nog meer zakken in Zelfliefde. F** off met je Zelfliefde. Al vanaf jong meisje is dit mijn pad en ik krijg steeds meer inzicht in Zelfliefde. Ik schrijf dit blog nu even alleen gericht op de wond van de vrouw. De wond, de pijn en het ontbreken van Zelfliefde. Door het energetisch werk met vele vrouwen, zie ik dat dit gemis de oorzaak is van vele blokkades. Van jezelf kleiner maken, onzeker zijn, jezelf veroordelen en van daaruit niet datgene realiseren wat je heel graag zou willen realiseren.

We mogen terug. Nog meer zakken in Zelfliefde. Zelfliefde gaat erover jezelf te zien zoals je werkelijk bent en niet zoals je hoofd of je ego(wat vaan door omgevingsinvloeden ingekleurd is) je vertelt. Ook deze terugkeer is voor mij een heel proces. Een spel. Soms heftig en soms zie ik het heel goed en voelt het oké.
En toch komt er regelmatig een uitdaging voorbij, alsof het universum wilt zeggen, laat nu maar zien wat je geleerd hebt. Ja hoor, lekker dan en bedankt.

Zo ben ik laatst voor €146,- euro opgelicht via Marktplaats. Dat is verrot denk je. Klootzakken! Oplichters! Maar wat er op dat moment in mezelf gebeurt is veel interessanter en relevanter, namelijk dat ik mezelf ga veroordelen. ‘Hoe kun je nu zo naïef en dom zijn”Je hebt weer niet geluisterd naar je gevoel’ ‘Echt stom van je”Is dit karma, ben ik verschrikkelijk tegen iemand anders geweest dat dit gebeurt’.

Je ziet al wat er gebeurt. Ik zat niet in de basis en dat is Zelfliefde. Ik veroordeelde mezelf om deze inschattingsfout en werd direct terug geworpen in mijn oude wond. De wond van niet meetellen, die iedere vrouw in haar systeem meedraagt door wat de geschiedenis met ons vrouwen heeft gedaan. Onszelf losgesneden van onze kern, onze wijsheid, liefde, ontvangen en geven.

Om weer te verbinden met Zelfliefde mocht ik eerst mezelf vergeven. Kijken naar het inzicht wat ik heb gekregen. Mijn les…. Ja ja, nu weet ik het wel. Of toch niet. Ik heb mezelf vergeven en ook een berichtje gestuurd naar degene die dit gedaan heeft. Ik heb hem bedankt voor het inzicht en verteld dat ik werkelijk hoop dat hij heel veel plezier heeft van het geld. Dat ie misschien zijn gezin meeneemt naar de dierentuin of iets gezelligs met zijn vrienden gaat doen. Dit geeft rust. Vergeven en weer verbinden met Zelfliefde.

In Zelfliefde, de bron, mag alles er zijn. De situaties die iets heftigs in je omhoog brengen, de situaties die je een euforisch gevoel geven. Alles in jezelf en aan jezelf mag er zijn. Die pukkel, die egale huid, het iets-meer-in-laagjes-verbrande-haar of je mooie lange lokken. Het verandert niet wie jij in werkelijkheid bent.

We staan aan het begin van een grote verandering in het bewustzijn van vrouwen. Deze wond in Zelfliefde mag geheeld worden. Op collectief niveau. Het is klaar. Alles mag er zijn. Vergelijk je niet met de vrouwen die je in modebladen tegenkomt of in clips halfnaakt voorbij ziet dansen. Dat is niet wie jij werkelijk bent. Verbind je weer met Zelfliefde en datgene wat je wilt realiseren wordt gerealiseerd.

Ik zie het in mijn eigen leven gebeuren. Als ik dit pad niet bewandeld had, was er nooit een cd van mezelf gekomen. Want wie ben ik, die een cd kan maken.

Hell Yes!! Echt wel. En dat wat ik door mag geven is intens, verbindend en helend.

Heel binnenkort komt er op het gebied van Zelfliefde iets heel moois vanuit mijn creatie. Ik kan niet wachten om het met je te delen.

En nu

Mag alles er Zijn

Zak nog meer in Zelfliefde

Recent Posts

Leave a Comment