In Geen categorie

Deze heb je zeker nog nooit gehoord van de huisarts. Sowieso wordt er weinig nadruk gelegd op hoe je je immuunsysteem kan versterken door de reguliere zorg en laat staan dat een yoni ei je hierbij zou kunnen helpen.

Natuurlijk kun je bijvoorbeeld vitamine C, D en Zink extra slikken of op tijd naar bed gaan om je weerstand op te krikken, maar het magische eitje kan je hier zeker bij helpen.

 

‘Gekker moet het niet worden’, denk je nu misschien, maar ik kan het heel eenvoudig uitleggen.

Wanneer je gaat starten met het ‘ontvangen’ van het yoni ei, zijn er een aantal ‘handelingen’ die je eerst doet, voordat je het ei inbrengt.

Je masseert je borsten liefdevol en maakt contact met je baarmoeder en yoni. Je masseert je yoni geeft je een opgewonden gevoel. De levensenergie/seksuele energie neemt toe en doordat je leert om deze energie te sturen door je hele lichaam houd je je lichaam in top conditie.

Bovendien helpt het yoni ei je om (nog) intensere, diepe orgasmes te ervaren en orgasmes zijn een weldaad en voeding voor ons als mensen. De levensenergie die vrij komt is immens en bovendien komen er stoffen vrij zoals dopamine, serotonine en oxytocine en hierdoor kan onze cortisolspiegel (een stress-inducerend hormoon) weer in evenwicht komen. Dit helpt ons immuunsysteem om op een hoger niveau te functioneren.

De toename van deze hormonen bevordert ook een meer ontspannen en kalme gemoedstoestand, waardoor het veel gemakkelijker wordt om een ​​goede nachtrust te krijgen, wat een belangrijk onderdeel is bij het in stand houden van een goed functionerend immuunsysteem.

Orgasmes verhogen ook het aantal witte bloedlichaampjes en deze vergemakkelijken de strijd met infecties en ziekten.

Er is zelf een studie geweest van de afdeling Medische Psychologie van de Universitaire Kliniek in Essen (Duitsland). Een groep van 11 vrijwilligers werd gevraagd deel te nemen aan een onderzoek dat de effecten van orgasme door masturbatie op het aantal witte bloedcellen en het immuunsysteem zou onderzoeken.

Tijdens dit experiment werd het aantal witte bloedcellen van elke deelnemer geanalyseerd door middel van maatregelen die 5 minuten vóór en 45 minuten na het bereiken van een zelf opgewekt orgasme werden genomen. De resultaten bevestigden dat opwinding en seksueel orgasme het aantal verhoogden. Witte bloedcellen zijn vooral de natuurlijke killercellen, die infecties helpen bestrijden.

De resultaten bevestigen dat ons immuunsysteem positief wordt beïnvloed door seksuele opwinding en zelf opgewekt orgasme en bevorderen nog meer onderzoek naar de positieve effecten van opwinding en seksueel orgasme.

Dat is de kracht van seksuele energie/levensenergie/levenskracht!

Dit wisten de Taoïsten natuurlijk allang!

Volgens mij is het dan nu een goede tijd om hiermee te starten. De ‘R’ is in de maand.

Hey, hey,hey

Kom maar op met dat ei!

WIL JE MEER INFO OVER HET YONI EI?

MELD JE DAN AAN VOOR DE WEBINARS DIE IK GA GEVEN.

DONDERDAG 15 OKTOBER VAN 20.00-21.00 UUR

DINSDAG 20 OKTOBER VAN 9.30-10.30 UUR

 

 

Recent Posts

Leave a Comment