In Magical Movement

Ik spreek vaak vrouwen die mij vertellen dat zij zichzelf ontwikkelen, maar dat hun partner niet mee gaat. Dat ze hun best doen om hem mee te krijgen, omdat ze ontzettend bang zijn dat ze hun partner verliezen.

Ze voelen soms dat ze meer uit elkaar groeien. Het contact met elkaar verliezen. Hij doet zijn ding en zij de hare. Er wordt vaak nog wel gecommuniceerd over praktische zaken, die geregeld moeten worden, maar communicatie over waar je staat met je relatie, de wensen, behoeftes en angsten, ontwijken we.

Wanneer je iemand leert kennen en ontdekken, kiest om samen verder te gaan is er een soort van startpunt. Je start met deze verbinding vanuit de persoon die je op dat moment bent. Ondertussen wandel je samen een pad en je eigen pad en komen er allerlei, toch wel, uitdagingen op je pad. Ken niemand die ze niet heeft, alleen bij mij zijn het, zoals ik het noem, de loopings van de achtbaan. Onderweg gebeurt er van alles in je. Je wordt aangeraakt, je leert, je wordt gespiegeld, je stuurt bij, je verandert patronen en overtuigingen. Beetje bij beetje kom je thuis in jezelf en laat je de jassen van het verleden achter je.

Terwijl je zo onderweg bent om jezelf vrij te maken, merk je dat je partner op een ander plateau is blijven staan. Nu zie ik dit persoonlijk veel bij vrouwen gebeuren. Zij ontwikkelen zich heel bewust, omdat ze klaar zijn met bepaalde patronen en overtuigingen en hun partner blijf op een ander plateau staan. Laat me even duidelijk zeggen. Hier is niks mis mee. Mits je blijft communiceren met elkaar. Hier gaat het vaak mis. Jij staat op jouw plateau met je armen over elkaar en kijkt naar het andere plateau waar je partner staat. ‘Waar blijf je?! Kom nou eens op!!Groei eens mee! Ik zit me hier uit de naad te werken!’. Herkenbaar?

Jij kunt nooit een ander veranderen. Wees je bewust dat je uiterlijke wereld een reflectie is van jouw binnenwereld. Dus wat jij ziet, waar jij je aan stoort bij je partner kun je als spiegel aannemen. Het is altijd goed om samen een soort van moment te plannen. Even voelen, uitspreken en kijken wat de status quo is in het huidige moment en dat het heel belangrijk is om je wensen, verlangens en behoeftes uit te spreken naar elkaar. Maar ook wat je angsten of je obstakels zijn. Op deze manier blijf je in verbinding met elkaar en kun je samen de weg vervolgen, ondanks dat de ander op een ander plateau staat, maar wel in verbinding.

Hier heb je hele mooie ‘technieken’ voor zodat je bijvoorbeeld niet in emoties en verwijten naar elkaar toe blijft zitten. Waardoor je op een hele mooie en open manier met elkaar kunt communiceren, zodat je de relatie/verbinding een verdiepende laag meegeeft.

28 februari ga ik starten met een nieuwe ronde van ‘Woman, it’s time to Rise!’ Dè reis waarin je leert om jezelf weer te verbinden met je vrouwelijke kracht, je levensenergie en je diepste verlangens tot uiting te brengen. Daarnaast ga ik starten met een pilot ernaast voor koppels.

Waarin je gaat ontdekken hoe je meer diepgang in je relatie brengt en ook op het gebied van intimiteit en seksualiteit elkaar weer helemaal kunt vinden. Waardoor er een nieuwe dimensie wordt toegevoegd aan je relatie.

Hier vind je meer informatie en kun je jezelf aanmelden. Wil je eerst met mij een afspraak plannen dan kan dit ook. Stuur dan een mail naar nathalie@magicalmovement.nl.

Recent Posts

Leave a Comment