In Magical Movement

Ik weet zelf wat de kracht van klank en muziek is. Zonder de kracht van klank en muziek had mijn leven er in ieder geval totaal anders uitgezien. Door middel van klank en muziek heb ik mezelf kunnen uiten en heb ik kunnen ‘overleven’. Ja, zo voelde het destijds. Een periode van overleven. Ik heb als kind altijd de behoefte gehad om te zingen om klank te maken en achteraf weet ik pas wat de kracht ervan geweest is. Klank en muziek heeft ervoor gezorgd dat ik ben wie ik ben en dat ik doe wat ik doe en dat ik er goed in ben! Woow… wat zeg ik nu? Dat ik er goed in ben?! Het schoot er zomaar uit!

Ja, ik voel dat ik er goed in ben en dat ik met deze kracht anderen verder kan helpen. Nu zie ik het en nu voel ik het! Dit is wat ik te doen heb. Mensen door middel van klank en muziek dichter bij zichzelf brengen en voelen wie je dus nu werkelijk bent. Niet meer zoeken, maar gewoon verbinding maken dankzij klank en muziek.

Nada Brahma, alles is geluid. Alles wat we om ons heen ervaren, bewust of onbewust is ontstaan vanuit klank en draagt klank. Alles om ons heen vibreert, resoneert. Wij mensen, dieren, dingen, het hele universum. Ooit de geluiden van het universum gehoord. Klik hier.

Als je kijkt naar de mensen die dichtbij de natuur staan, de inheemse volkeren, maar ook de volkeren en stammen van vroeger, dan is klank en muziek een essentieel onderdeel van het bestaan. Er wordt gevierd met klank, afscheid genomen met klank, geheeld met klank. Alles is klank, Nada Brahma.

Zoals Jonathan Goldman(soundhealer uit Amerika) beschreef is Frequentie+Intentie=Healing en Visualisatie+Vocalisatie=Manifestatie. Jij kunt dus ook een groeiend bedrijf creëren door met deze krachtige combinatie te gaan werken. Vanuit je hart een groeiend bedrijf ontwikkelen. Omdat je voelt wat je te doen hebt.

De kracht van de juiste frequentie + de intentie die je eraan verbindt is immens. We zijn vergeten hoe we onze eigen frequentie kunnen gebruiken om dingen neer te kunnen gaan zetten, maar ook hoe je de frequentie van je eigen stem, je lichaam en instrumenten kunt gebruiken om mooie dingen naar je toe te trekken.

Grootdromers worden vaak weggezet als mensen met te veel fantasie en worden niet serieus genomen, maar we hebben juist deze grootdromers nodig. Daarin zit de kracht. De kracht van visualisatie. Visualisatie zet een hele mooie verandering  in beweging en wanneer je dit verbindt met klank en muziek versterkt het zijn kracht.

Je hebt vast bepaalde muziek die wat met je doet, je raakt, je enthousiasmeert of je kracht geeft. Je kunt nog veel meer uit klank en muziek halen. En het is overal om ons heen en vooral ook in jezelf. Jij bent klank! Jij bent muziek! En je mag dit delen met heel de wereld.

Ik heb zelf ervaren dat het soms lastig is om te ondernemen vanuit vertrouwen. Dat je heen en weer wordt geslingerd in wat je wel en wat je niet zou moeten doen. Maar voor mij gaat ondernemen maar om één ding en dat is: vanuit mijn hart kunnen geven, mijn kracht delen met anderen. Dat is waarom ik hier ben.

Ik wil jou ook heel graag in verbinding brengen met je hartsverlangens en naar wat jij te delen hebt met de wereld. Groot of klein. Alles is goed. En ik weet dat ik je daar mee kan helpen.

HOE KAN MUZIEK VOOR JE WEKEN IN JE BEDRIJF?

Muziek verbindt, muziek raakt en muziek heelt. Wanneer je wilt stralen in je bedrijf, dan is het goed om jezelf te blijven ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling gaat hand in hand met je zakelijke ontwikkelingen. Wanneer jij je ontwikkelt, ontwikkel je ook een groeiend bedrijf. En wanneer je op persoonlijk vlak blokkeert, werkt dit door in je bedrijf. Muziek geeft je een optimale doorstroming en lost blokkades in je lijf op en wanneer je dit combineert door te visualiseren waar je naartoe wilt, verbind je je met de essentie van je bestaan.

Voel wat je nodig hebt op deze dag. Wat is je doel? Je grote doel, maar ook het doel voor vandaag? Het kan zijn dat je aan een project wilt werken dat onderdeel is van je grotere doel. Misschien heb je behoefte aan stilte en rust. Ook dit is belangrijk wanneer je gepassioneerd onderneemt. Hoe wil jij je voelen? Hoe voelt het als je denkt aan je grote droom?

 

Ondersteun je visualisatie met mooi en krachtige muziek/klank. Het kunnen de klanken van een mantra zijn, maar ook een nummer dat je een lift geeft. Waardoor je die passie weer voelt stroming, je drive, dat wat maakt dat je doet wat je doet? Voel de klanken. Laat de klanken binnenkomen. Wil je tips? Laat het me weten hieronder in de reacties. Er is zoveel moois te beluisteren en wat je dat brengt wat je nodig hebt.

Schrijf je inzichten op n.a.v. deze krachtige meditatie, waarin je meegenomen bent op de klanken van de muziek en luister deze muziek gedurende de dag tussendoor en/of sluit de dag af met deze of andere mooie en krachtige muziek/klank.

 

Wil jij ook weten wat ik met klank en muziek kan betekenen voor je bedrijf?

Een groeiend bedrijf door middel van de krachtige combinatie van klank en visualisatie?

Kijk hier. Ben je geïnteresseerd in dit unieke programma, vraag dan vrijblijvend een Magische Sessie en dan kijken we wat ik voor je kan betekenen. Dit programma start 25 maart en ik heb nu een heel mooi aanbod voor je! Wil jij je eigen klank geven aan je bedrijf?

 

Recommended Posts

Leave a Comment