Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zelfhelend vermogen in actie door Martin de Witte(emotietherapeut)

april 6, 2017 @ 20:00 - 22:30

€10,

Maanden- of jarenlange behandelingen om emotionele problemen op te lossen zijn niet meer nodig! Als je van een emotioneel probleem af wilt, kan dat tegenwoordig zo snel en gemakkelijk, dat het straks normaal gaat worden om afspraak te maken met je therapeut voor een telefonische behandeling.
Je kunt dat goed vergelijken met een computerprobleem dat je niet zelf kunt oplossen. Je belt je webdesigner en via TeamViewer kijkt hij mee op jouw computerbeeld om vervolgens vanaf zijn bureau jou de handelingen te laten uitvoeren voor de oplossing van jouw probleem.
Ik ben heel blij op donderdag 6 april een bijzondere gast te mogen verwelkomen, Martin de Witte, Emotietherapeut uit Almelo. Hij zal een lezing/demonstratie geven over de kracht van je zelfhelend vermogen. M.b.v. deze technieken en zijn therapeutische kwaliteiten weet hij iemands zelfhelend vermogen te activeren, zodat die zichzelf in zeer korte tijd (10-30 minuten) blijvend van een emotioneel probleem kan verlossen.


Op http://bit.ly/100recensies staan evenzovele getuigenissen van zijn cliënten, die allemaal aangeven dat zijn behandelingen hen goed hebben geholpen om van hun emotionele problemen te worden bevrijd. Het bijzondere is ook dat de meeste van die behandelingen per telefoon zijn uitgevoerd! Je kunt op zijn website www.emotietherapeut.nl lezen waarom het werkt en wat hij doet tijdens een behandeling. Je kunt ook een live opgenomen behandeling beluisteren. Klik daarvoor op de link bij recensie 68.
Wil jij, tijdens zijn demo op 6 april, gratis verlost worden van een emotioneel probleem, zodat je na de behandeling geen emoties meer kunt oproepen als je terugdenkt aan een nare gebeurtenis (zoals jarenlang verdriet rond het verlies van een geliefde of boosheid omdat jou onrecht is aangedaan of machteloosheid omdat je een situatie niet kon veranderen)? Stuur dan even een berichtje naar info@emotietherapeut.nl met kort aangegeven wat er is gebeurd, waar je nog last van hebt en welke emoties je daarbij kunt oproepen. Wie het eerst komt, het eerst maalt. In volgorde van opgave zal hij die avond een aantal mensen behandelen.

Plaats: Hanzeweg 4 in Denekamp
Opgave bij: annemieke@magicalmovement.nl
Bijdrage: €10,-(incl.koffie&thee)

Gegevens

Datum:
april 6, 2017
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10,
Evenement Categorie:

Locatie

Magical Movement
Hanzeweg 4
Denekamp, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie