Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Volle maan mantra zingen

juni 9, 2017 @ 20:00 - 22:00

€12.50

9 juni is het Volle maan en deze avond organiseert Magical Movement (Nathalie Bosch) een avond waar Mantra Zingen centraal staat. We zullen deze avond diverse mantra’s gaan zingen en de kracht van klank en muziek ervaren.

Mantra af van de Sanskrietwoorden Manasah (geest) en Tra (bevrijding van de geest). Een mantra kan een vorm van gedicht zijn, maar ook een woord. Mantra’s zijn heel krachtig en helpen je om in verbinding te blijven met jezelf. De klanken van de verschillende mantra’s hebben hun eigen helende werking.
Het zingen van mantra’s is een vorm van meditatie en je zorgt dat je rust in je gedachten krijgt en ontspanning ervaart.
Door het zingen van mantra’s tijdens deze Volle maan helpt het je, om alles wat je niet meer dient, te laten gaan en opnieuw te beginnen. Misschien een rugzak vol onrust en stress of emoties en overtuigingen die je blokkeren om tot actie/verandering te komen. Daarnaast is het heel krachtig om je eigen stem te gaan gebruiken en hiermee doorbreek je ook bepaalde patronen.

Voor deze avond hoef je geen zanger of zangeres te zijn en je hoeft ook helemaal niet muzikaal te zijn. Het gaat om de beleving van de klanken van de mantra en we hoeven niet te performen.

Laat je verrassen op deze avond en ervaar wat het je brengt.
In verband met het aantal plekken is het wel van belang dat je jezelf opgeeft. Dit kun je doen via Kelly (kelly@magicalmovement.nl).

Kosten voor deze avond zijn € 12,50 p.p

Ik hoop je te mogen ontmoeten 9 juni om 20.00 uur!

Gegevens

Datum:
juni 9, 2017
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12.50