Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De rol van het Universum door Marcel Dullaart

september 11, 2016 @ 14:00 - 16:00

€10

Marcel Dullaart komt op 11 september (van 14.00 – 16.00 uur). Hij geeft een lezing over de rol van het Universum in ons leven. Voor steeds méér mensen geen ver-van-mijn-bed-issue. Er is een kanteling gaande waarbij mensen steeds meer belangstelling krijgen voor spiritualiteit. Maar wat kun je ermee en wat is de bedoeling van het leven hier op aarde?

Tijdens de lezing is ruimschoots de gelegenheid om (persoonlijke) vragen te stellen.

De kosten voor deze lezing zijn € 20,00. Aanmelden van te voren is gewenst zodat er genoeg zitplaatsen zijn.

Je kunt je opgeven via: info@leefengroei.nl. Vermeld dan dat het om 11 september gaat.

Marcel komt uitleggen dat iedereen een levensopdracht heeft en dat je een pad beloopt. Bij dat pad hoort (nu) deze partner, deze eigen kinderen (of juist niet), deze functie met al zijn uitdagingen, de problemen die je op je levenspad op te pakken hebt, de ziekte van jezelf en/of je kinderen, het huis waar je woont en misschien weer weg wilt enz. Het zijn vaak de minder leuke situaties die je dwingen na te denken, nog méér te voelen en spits te worden om het anders te doen. Je komt dan in een flow waarin je de wind in de rug voelt. Jouw gidsen begeleiden je daarbij en maken contact met je, alleen zie/hoor/voel je dat niet (altijd).

Hoe krijg jij dat pad in beeld? Wat hebben de tegenslagen, maar zeker ook de leuke dingen je te vertellen? Wat zegt het leven je door de situaties die je meemaakt? Wat kun je daar van opsteken? Zie dat het logisch is wat je nú meemaakt, om een volgende stap te kunnen zetten op jouw levenspad.

De bijdrage is €10,00

Je bent van harte welkom!

Marcel

Over Marcel

Marcel werd door zijn vader gewezen op spiritualiteit. Tijdens de vele gesprekken die zij hadden op weg van en naar zijn bestraling voor zijn vaders longkanker zei hij op een dag: ”Zoon, als je geboren wordt dan is je pad al uitgestippeld”. Dat bleef Marcel bezighouden. Hij merkt de aanwezigheid van zijn vader doordat die na het overlijden  geregeld over mijn schouder mee lijkt te kijken. Hij heeft Marcel stappen zien zetten  richting spiritualiteit via coaching door mediums, het lezen van spirituele boeken, het leren geven van healings en zijn contacten met zijn gidsen en die van anderen.

In die periode van 23 jaar heeft Marcel veel ervaring met gidscontacten, spirituele coaching en het geven van healings. Het is zijn opdracht om anderen o.m. door het geven van lezingen uitleg te geven hoe prachtig het is om méér van het leven te maken door gebruik te maken van informatie uit het Universum die speciaal voor je bedoeld is. Zo haal je ook méér uit jezelf.

Wil je nog méér over Marcel lezen kijk dan op zijn site: www.leefengroei.nl

Gegevens

Datum:
september 11, 2016
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

Magical Movement
Hanzeweg 4
Denekamp, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie