Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prachtige lezing(Gelukskunde) door Mirjam Spitholt

september 20, 2016 @ 20:00 - 21:30

€10

Wil je gelijk of wil je geluk?

Wie ben jij eigenlijk? Jouw lijf, jouw gedachten, jouw emoties, jouw passies? Of is er een andere dimensie? Ik ga de uitdaging aan om je in relatief korte tijd te brengen naar plek die als “thuis” voelt. Een plek die je in je dagelijks leven kunt bereiken waarvoor je niet perse op de yogamat hoeft te liggen, hoewel dat heerlijk kan zijn.

Als je vanuit daar beslissingen kan nemen, kunt ZIJN dan ben je het verschil als docent, secretaresse, conciërge, manager, echtgenoot/echtgenote, vader/moeder, etc. Daar gaat het niet om gelijk, daar woont geluk!

Hierover vertelt Mirjam Spitholt.

Ik heb haar mogen bewonderen tijdens het laatste Happines Café in Enschede. En ik houd van haar stijl van overbrengen. Geluk overbrengen op een liefdevolle en humoristische manier. Iedereen genoot van haar op het podium en wat ben ik blij dat ze 20 september a.s. op mijn locatie Geluk gaat verspreiden. 🙂

Foto Mirjam

Mirjam is van huis econome, gaf jaren lang economie lessen op middelbaar- en hoger onderwijs.

Als ze studenten die afgestudeerd waren vroeg of ze nog veel met die economielessen deden die ze van haar gehad hadden, dan zeiden ze: “Nou nee juf, in het echt is het allemaal anders maar we hebben wel denken nog wel heel veel aan je.”

“De vragen die je ons stelde, de manier waarop je ons echt zag en het beste uit ons wist te halen, de wijze waarop jij in het leven staat. Waarom is dat geen vak? Waarom moet je daarvoor vermomd zijn als econoom.”

Het duurde een tijdje voordat Mirjam kleur durfde te bekennen. De vermomming voelde te veilig. Maar het leven floot haar terug. Toen haar jeugdvriendin Imke 12 jaar geleden overleed dacht ze: “Hoe lang heb ik nog? En hoe lang wacht ik nog met het creëren van het vak waarin alles draait om geluk.”

Het werd een officieel vak op de Saxion Hogeschool in Enschede en het is een groot succes.

Daarnaast herinnert Mirjam mensen in het bedrijfsleven, zorginstellingen, bij gemeenten aan wat voor hun geluk, succes en liefde is.

Want wie ben jij eigenlijk jouw lijf/ gedachten/emoties? Of is er een andere dimensie? Ik breng je naar de plek die als “thuis” voelt. Daar gaat het niet om gelijk, daar woont geluk!

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Wil jij er ook bij zijn 20 september aanstaande? Dat kan!

Stuur dan een mail naar annemieke@dedroomboom.com

Gegevens

Datum:
september 20, 2016
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Magical Movement
Hanzeweg 4
Denekamp, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie