Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden door Erna Seiger

september 13, 2016 @ 19:30 - 21:30

€10

13781793_969349666506775_3626394487097624019_n

Wie is Erna Seiger?

De binnenwereld naar buiten brengen, dat heeft mijn aandacht!
Ik was mij bewust van mijn eigen binnenwereld, maar daar was geen aandacht voor.
Uit ervaring weet ik dat dat bij velen zo is. Er was voor mij in het verleden geen ruimte om mij verder te ontwikkelen.
Ik was een laatbloeier zoals een manager mij ooit vertelde. Ik heb veel aandacht besteed aan leren, hoe om te gaan met mijn weggestopte gevoelens en hoe ik die in de buitenwereld laat zien.
Het leren omgaan met je gevoelens en laten zien in de buitenwereld heeft aandacht nodig, in de maatschappij waarin wij samen leven.
De drang om mij persoonlijk te ontwikkelen is er altijd geweest. Nog steeds. In mijn praktijk word ik er blij van, als ik mag meemaken wat er echt in de binnenwereld van de ander gebeurd.
Creativiteit in z’n breedste zin, is de ingang bij mezelf en de manier om anderen te kunnen bereiken.
Ik kan mij herinneren dat ik als kind graag wilde spelen, maar het lukte me niet om me over te geven aan het spel.
Spelen en creativiteit heeft me altijd gedreven. Ik ben dat pas later gaan ontwikkelen. Toen werd het creatieve een middel om mezelf vanuit die binnenwereld te laten zien.
Vanaf 2007 heb ik een eigen praktijk. Ik heb een brede ervaring met verschillende doelgroepen en organisaties. Mijn opleidingsachtergrond is een reguliere creatieve therapieopleiding. Daarnaast heb ik een kunstzinnige opleiding vanuit holistische benadering gevolgd. Ik heb steeds mijn scholing afgewisseld tussen regulier en complementaire. Ik wist altijd dat ik de brug wilde vormen tussen deze twee werelden. Zowel hoofd als hart en nooit het een of het andere.
Ik heb mij verdiept in systemisch werken. Daarnaast heb ik bij kleuren –wijs een transformatie training gevolgd en een training om anderen te trainen over authentiek zijn en worden.
Daar, bij Kleurenwijs , kwam voor mij het geheel van mens – zijn aanbod. Groot inzicht is dat alles is verbonden met elkaar. Het voelen staat in deze levenswijze centraal.
Ik wil graag kinderen vroegtijdig ondersteunen door scholen en ouders nodige ondersteuning aan te bieden. Wanneer je daar vroeg in ondersteund wordt, dan heb je er eerder profijt van.
Zowel volwassenen als kinderen en jongeren die al de nodige wonden hebben opgelopen, komen in mijn praktijk om met blokkades om te leren gaan. Vervolgens leren ze om zichzelf meer te laten zien.
Voor mij is Kleuren-Wijs een mooi ondersteunend gedachtengoed en zoals in reguliere termen een methode ter ondersteuning om in praktijk te brengen.
De presentatie zal hierover gaan en je mag ervaren wat het met je doet!

LEZING

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden

Kleuren-Wijs ziet dat de nieuwe generatie ons uitdaagt om te groeien en nieuwe mogelijkheden te vinden. Mogelijkheden waar alle kinderen, jongeren (en volwassenen!) tot bloei kunnen komen.

Bruggenbouwers

In de wereld van vandaag wordt de ratio als toonaangevend gezien. Onze kinderen dagen ons uit een brug te bouwen naar ons hart, om een brug te slaan naar een samenleving waar gevoel en intuïtie een evenwaardige rol spelen met de ratio.
Deze insteek kun je beleven als een pad naar authentiek eigenaarschap. Kleuren-Wijs biedt daarbij een helpende hand.
Kleuren-Wijs gedachtengoed
Kleuren-Wijs is geen methode maar een levenswijze. Je maakt het onderdeel van je bestaan, van je eigen zijn, van je voelen, denken, handelen. Kleuren-Wijs werkt duurzaam door.
Centraal in het Kleuren-Wijs gedachtengoed staat dat nadat je ontdekt hebt hoe je je eigen kracht, liefde en zelfvertrouwen kunt aanspreken, je de volgende stap zet: een authentieke verbinding aan gaan met de ander.
Onze visie is gezamenlijk een samenleving creëren waar je de ander kunt ontmoeten in de overeenkomsten en kunt leren van elkaars verschillen.

Presentatie- en Inspiratieavond

Deze avond vertelt Erna Seiger en laat je ervaren, wat er zo bijzonder is aan dit gedachtegoed. Eenvoudig, krachtig, leven-verrijkend. Geschikt voor jong en oud.
Daarnaast vertelt zij over het aanbod voor verschillende doelgroepen.
Meer informatie kun je vinden op de website: www.AtelierE.nl. Heb je vragen?Mail dan naar info@ateliere.nl

Aanmelden via annemieke@dedroomboom.com

Gegevens

Datum:
september 13, 2016
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

Magical Movement
Hanzeweg 4
Denekamp, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie