Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe ik mijn droom leef :-)

april 28, 2016 @ 20:00 - 22:00

Mantra sbe 15

11 februari heb ik deze lezing/workshop voor het eerst gehouden. Omdat er een aantal mensen konden vanwege omstandigheden niet aanwezig zijn en omdat ik het zo ontzettend mooi vond om te doen, ga ik deze lezing/workshop nog een keer geven.

Omdat ik merk dat veel mensen tegenwoordig vastlopen, niet meer weten wat ze willen, niet meer weten hoe ze zich voelen…….wil ik mijn verhaal delen.

Ik wil o.a. mijn verhaal delen van een punt in mijn leven die ik heb meegemaakt, waarin alles heel donker was, tot het punt waar ik nu sta en wat mijn hobbels nu zijn. Of zijn die er niet?Ik ga je vertellen, vanuit mijn verhaal en ervaring hoe je, wanneer je bijv. depressief of angstig bent, je toch dàt kunt gaan doen waar jij het allergelukkigst van wordt. Niemand anders kan het doen, alleen jijzelf.

En ik ga je in deze lezing/workshop mijn tools vertellen en jou ook handreikingen geven hoe je hier in je eigen leven mee om kunt gaan. Dit is voor mij spiritualiteit, met beide benen op de grond. Als ik het kan, kun jij het ook!!

Omdat het mijn droom is, dat zoveel mogelijk mensen dat geluk ook kunnen voelen en bepaalde overtuigingen los kunnen laten, geef ik deze workshop gratis. Ik hoop jou te kunnen inspireren met mijn verhaal en met een positieve mindset naar huis laten gaan.

Omdat ik graag wil delen, is deze lezing gratis. 🙂 <3

Ben jij erbij?

 

Graag opgeven, i.v.m. beperkt aantal plaatsen. Je kunt je hier opgeven.

Liefs Nathalie

Gegevens

Datum:
april 28, 2016
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie