YOGADROOM VOLWASSENEN

Ik ben met yoga begonnen, omdat ik eerst de Mindfullness cursus heb gevolgd heb en daarna graag verder wilde in die richting, dus yoga sluit daar mooi bij aan. Het brengt me een stukje rust in mijn lichaam en Nathalie is een zeer prettige persoonlijkheid, die goed les kan geven, op een rustige manier en ze vraagt ook altijd wat we ervan vonden en hoe het met ons gaat. 

Jacqueline


 

Ik ben op yoga gegaan omdat ik best wel een druk leven heb, ik wilde graag meer rust vinden, even stilstaan bij het hier en nu, rust in mezelf vinden. Ik nu met yoga 1 uur in de week heerlijk (meestal) kan ontspannen, door de oefeningen op les kan ik in het dagelijks leven (lukt niet altijd) beter ontspannen, relativeren ( kan ik er op dit moment iets aan veranderen..) De houding van Nathalie  vormt geen oordeel, alles is goed, je goed in kunnen leven zonder zweverig te zijn. Rustgevende stem met meditatie.

En de website sprak me aan toen ik op zoek ging naar yoga cursus!

Yvonne


 

Ik ben begonnen met yoga, omdat ik door psychische problemen niet kon werken. De stressklachten wilde ik verminderen door yoga te volgen. 
 Ik merk nu dat ik me steeds meer bewust word welke invloed ikzelf kan uitoefenen d.m.v ademhaling, oefeningen en hoofd leegmaken om rustiger te worden en wat meer in het hier en nu om me heen te kijken, i.p.v in mijn hoofd met mijn circulerende gedachten. Nathalie is een open en laagdrempelig persoon. Iemand bij wie je je op je gemak voelt.

Wendy


 

Ik ben met yoga begonnen, omdat ik van nature een druk persoon ben en mij kwam ten ore dat yoga weleens kon helpen om rust te creëren. Het heeft met het besef  gegeven,wanneer de ‘drukheid’ in mijn lichaam is, en deze ‘drukheid’ door te ontspannen, middels ademhaling en oefeningen te verlagen. Ik ervaar Nathalie als een rustgevend en plezierig docent.

Chantal


 

Ik ben met yoga begonnen op aanraden van de osteopaat i.v.m. lichamelijke klachten. Het heeft mij heel veel innerlijke rust gebracht, lichamelijke klachten zijn verdwenen  (bijna)
je leert je eigen lichaam kennen. Helemaal super. Nathalie is een leuke yogadocent, en volgens mij doet ze het hartstikke goed ( ik heb geen andere voorbeelden van andere yogadocenten).

Petra


 

Ik ben met yoga begonnen nadat ik de cursus mindfulness heb gevolgd. Ik merkte dat het prettig is om oefeningen te doen waarbij ik alleen op mezelf gericht ben en die daardoor zorgen voor een stuk rust en balans in mijn hoofd en lichaam.  En vooral de ademhalingsoefeningen kunnen heel goed thuis gedaan worden waardoor het goed toe te passen is in drukkere periodes of wanneer je het gevoel hebt dat je jezelf voorbij loopt. Nathalie is een fijne, belangstellende en betrokken yogadocent. Ze straalt veel rust uit gedurende de les wat erg prettig is. Ook het aanbieden van oefeningen op verschillende “niveaus” is prettig.

Kirsten


Na de cursus mindfullness gevolgd te hebben zou ik het jammer vinden om weer te vervallen in “mijn oude levenstijl” door yoga te gaan volgen ben je hier nu elke week bewust mee bezig om niet terug te vallen. Het heeft me rust, even een moment voor jezelf gebracht, maar ook gezelligheid. Ik ervaar Nathalie als positief. Ze is niet alleen met yoga bezig maar besteed ook tijd aan de deelnemers. Afwisseling binnen de lessen is goed. Een ander positief punt is dat ze bij oefeningen die we doen aangeeft waarvoor het is. Even net iets verder dan alleen de oefening.

Marly


Ik ben met yoga begonnen om beter in balans te komen. Ik merk steeds dat er allerlei ontwikkelingen plaats vinden, maar dat mijn lichaam moeite heeft om daarin mee te gaan. Door de yoga worden ook mijn spieren flexibeler, waardoor mijn lichaam meer in balans is. De ontspannen en open sfeer die jij neer zet is erg prettig, daardoor is het elke week weer een feestje om mee te mogen doen.  Je bent een fijne yogadocent met een goed luisterend oor!

Anouk


Na 1 les ‘ervaring’ de volgende antwoorden:
Ik ben met yoga begonnen voor me-time, een rustmoment en lenigheid. Het brengt me een  relaxed moment voor mijzelf. En ik ervaar Nathalie als open, deskundig en heeft een toegewijde houding. Ze is een prettige docent, ik ervaar Nathalie als ’tussen-de-groep’ en dat vind ik erg fijn.

Anneke


Ik ben met yoga begonnen, omdat ik niet lekker in mijn vel zat en ik mezelf vaak opgejaagd voelde. Daarom dacht ik dat het ook wel iets voor mij zou kunnen zijn. Ook was ik 2x op zwangerschapsyoga geweest en dat was me goed bevallen. De yoga heeft me, in combinatie met andere dingen, inderdaad meer rust gebracht.  Ik vind de lessen heel fijn, even tijd voor mezelf, maar gebruik bijv. de meditatie ook thuis. Ik ervaar Nathalie als een fijne yogadocent. Even een babbeltje aan het begin van de les is prettig. Ze heeft een fijne indeling van de lessen en is rustig en vertrouwd. Ik voel me op mijn gemak tijdens de lessen.

Edith


Door het uitoefenen van yoga heb ik geleerd dat ademhaling erg belangrijk is. Bij verschillende oefeningen merkte ik dat ik niet genoeg naar mijn buik ademde en door hier op te letten, merk ik dat ik me een stuk meer ontspannen voel. Vooral in perioden dat ik druk ben of me druk voel, merk ik een groot verschil. Ook het leren om gedachtes los te laten, vindt ik erg prettig. De lessen zijn leuk en gevarieerd. Het gebruiken van inspanning en ontspanning in één les is prettig.

Karlijn


Yoga geeft me rust en ontspanning. Het is een uurtje helemaal voor mezelf. Daarnaast is het prettig om gevoelens te delen met medecursisten.

Chris


Ik ben begonnen met yoga omdat ik een maand lang gratis yoga had gewonnen met jou facebook actie. Na die maand was het afgelopen en dit vond ik zo jammer omdat ik merkte dat ik er best belang bij had. Hoe ik het merkte is moeilijk uit te leggen. Een soort van innerlijke rust kreeg ik. Dit vond ik zo prettig dat ik yoga ben blijven volgen. Zelfs nu ik zwanger ben en niet alle oefening meer mee doe merk ik wel dat ik uitkijk naar die dinsdagavond om weer lekker naar yoga te gaan. Het geeft me rust en ik voel me vitaler. Nathalie is geweldig!! Ze is rustig en kan goed de rust behouden in de groep. Ook ben je zeer geïnteresseerd in je cursisten.

Krista