COACHING VOLWASSENEN

Na een tijdje vast te hebben gezeten in een patroon en er zelf niet meer uit kunnen komen, kwam ik Nathalie Bosch tegen van de Droomboom.

Eerst maar eens de cursus Omgaan met energie gevolgd en dat bracht me al heel veel. Het geleerde pas ik bijna dagelijks toe en het voelt heerlijk. Maar ik zat nog vast in een patroon waar ik niet uit kwam.

Toen heb ik coaching gevraagd en gekregen. Geheel blanco en niet weten wat me te wachten stond ben ik naar haar toe gegaan. Dat het zo veel inpact zou hebben had ik niet verwacht. Door haar heb ik veel los kunnen laten, patronen doorbroken, blokkades weggehaald, mijn passie weer gevonden en alle middelen om verder te komen gekregen. Tuurlijk heeft het nog wat tijd nodig om te zijn waar ik wezen wil, maar nu maak ik wel grote sprongen ipv mini pasjes (vooral de verkeerde kant uit). Voor mij is het echt de moeite waard geweest. Ik voel me heel veel beter en heb een helder doel voor ogen. Dat doel ga ik dit jaar nog halen ook en dat was mij anders nooit gelukt.

Nathalie heel erg bedankt!

Gerreke