WORKSHOP IN BALANS/VOEL JE GOED

“Inmiddels een tijdje geleden heb ik deelgenomen aan de workshop omgaan met energie samen met een groepje mooie lieve mensen. Tijdens deze workshop heb ik veel geleerd over energie en vooral om te leren mijn energie beter te beheren. Ook was er nog ruimte voor andere dingen. Het heeft bij mij veel losgemaakt en veel gebracht. Ik ben zeer dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken en heel benieuwd wat voor moois mij nog meer te wachten staat.

Nathalie, je bent een prachtig mens. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen.”

Gerreke


“Tijdens een gesprek tussen Nathalie en mij werd het idee geboren voor een workshop omgaan met energie. In deze workshop heb ik geleerd hoe ik om kan gaan met (negatieve) energie, vaak van anderen, en me hiervoor te beschermen. Elke avond was weer bijzonder en telkens anders. De invulling van de avonden liep zoals het moest zijn op dat moment. Voor veel verschillende zaken werd ruimte gelaten. Aardings-, ontspannings- en ademhalingsoefeningen liepen als een rode draad door de workshops. Samen hebben we veel gelachen maar er was ook af en toe tijd om samen verdrietig te zijn. Kortom een fijne en bijzondere ervaring waar ik enorm van ben gegroeid.

Nathalie, je bent een fantastisch mens!”

Judith


Het is een super ervaring. Dat de energie zo heerlijk door je heen kan stromen.
Dat je je zo kan afsluiten van anderen dat je ze niet meer binnen laat.
Ik zou het iedereen aan raden. Wees niet bang laat de energie maar door je heen stromen.

Claudia


Enige tijd geleden heb ik de workshop ‘omgaan met energie’ gevolgd bij De Droomboom. Voor mij is hetgeen ik aldaar heb meegemaakt en geleerd een zeer waardevolle aanvulling. De sfeer in de groep was zeer ontspannen, vertrouwd en respectvol. Iedereen mocht er zijn zoals zij is. Ik heb me er echt op mijn gemak gevoeld. Nathalie heb ik leren kennen als een zeer warm, betrouwbaar persoon. Hele waardevolle eigenschappen, ga zo door!

Groetjes,

Ellen


Leren aarden en wat dat met mij doet; krachtiger in mijn eigen persoon staan. Ik heb geleerd hoe ik mij kan afschermen van negativiteit. De gesprekken over allerlei onderwerpen vond ik ook erg interessant en hoe een ander daar mee omgaat en/of ervaart. Nathalie, bedankt voor jouw kennis in deze. Je bent een heel betrokken en warm persoon.

Mariët


Ik vond het een leerzame workshop die mij  handvatten biedt om met stressituaties beter om te gaan. De oefeningen leerden mij om hiermee iets beter om te gaan. Ook het nee leren zeggen is ter sprake gekomen wat erg belangrijk is om mijn energie te verdelen. Het feit dat ook de anderen soms gelijkwaardige gevoelens hebben e.d. steunde mij. Ik heb mezelf weer wat beter leren kennen.


 

Het voelt als thuiskomen. Nathalie helpt je bij de bewustwording van je eigen handelen. Verander jezelf  in bewustzijn en de rest gaat mee.

Angela


 

Ik heb geleerd hoe ik met niet meer ‘stoor’ aan mensen met negatieve energie, door te aarden en hoe ik bij mezelf kan komen.

Miranda


 

Het was erg nuttig, tijd vloog voorbij. Het heeft bij mij veel ‘in gang’ gezet, waar ik mee bezig wil. Goede oefeningen.

Martine


 

Niet precies wetende wat ik kon verwachten begon ik. Ik had het gevoel dat het mij iets zou brengen en dat deed het. ‘ Toevalligerwijs’ bij Nathalie gekomen, maar uiteindelijk niet zonder reden. Het voelt heerlijk om positieve energie te laten stromen. ook de vele verhalen van anderen bracht veel herkenning. Ook verhalen over de relatie tussen ouders en kind en elkaar spiegelen. Het bewustwordingsproces is in gang gezet. Er is nog veel te doen en te ontdekken over mezelf!

Annelies