Voordat je onderstaande informatie gaat lezen, wil ik je vragen om voor een moment je ogen te sluiten en af te stemmen op je lichaam en je ademhaling. Een moment voelen hoe je lichaam voelt en hoe je jezelf van binnen voelt.

Vanuit deze afstemming neem je de informatie tot je en voel je wat er in je lichaam gebeurt. Jouw lichaam geeft aan of deze reis voor jou bedoeld is op dit moment. Luister goed naar de signalen die je lichaam aangeeft.

Neem even een moment……..

En lees verder.

In november gaat er een hele bijzondere en unieke reis van een jaar starten. Divine Portal, is de reis die jij kunt gaan maken.

Divine Portal is een exclusieve reis van een jaar, waarin je je eigen poorten tot je multidimensionale ZIJN opent, waardoor je je volledig verbindt met dat prachtige Goddelijke in jezelf. Vanuit deze staat van bewustzijn ervaar je Heelheid, Eenheid in jezelf. Samensmelting van yin en yang, het Goddelijk Mannelijke en het Goddelijke vrouwelijke. Het Heilig Huwelijk in jezelf staat centraal.

Hierdoor ontdek je je ware zielsverlangen en wie je werkelijk bent. Je laat de sluiers van mist verdwijnen en stapt in de Grootsheid van wie jij bent. Het is tijd!

We gaan bewegen met het Keltisch Jaarwiel, alle jaarfeesten langs, waarin we ons ook iedere keer verbinden met de Godin die bij de periode van het Wiel hoort. Verbinding maken met de verschillende Godinnen, stelt ons in staat om alles in onszelf te belichamen. De lichte en donkere kanten.

Je gaat je eigen Portals openen. Je levensenergiecentrum, hart en hoofd(pijnappelklier). Je energetische kristallen worden geactiveerd en verbonden met het kristallen grid van moeder aarde en vader hemel. Ik mag hier een veilige en Heilige plek voor creëren.

Neem een pauze om te voelen en te ademen………Nog dieper te zakken in je bekken en je lichaam……

We werken met de kracht van seksuele energie, zelfbeminning, stembevrijding, aanraking, leer van de Tao, Tantra, beweging en dans. Je gaat ontdekken wat de kracht van klank is en hoe je dit voor je eigen proces kunt inzetten.

Wanneer we de portals geopend hebben en deze energie voluit kan stromen, worden we een ware magneet en halen we onze realiteit, wat we ten diepste verlangen, wat we hier te doen hebben in ons bewustzijn.

Divine Portal is een reis, zoals er gereisd en geheeld werd in de vroegere Tempels, waarin de Hoge Priesters en Hoge Priesteressen hun werk deden. Waarin alles samenkwam.

We werken met de magie van rituelen en ceremonies, elementen, spreuken, klank, seksuele energie, kristallen, yoni eieren, de-armouring, crystal wands en dans en beweging.

Waarin je gaat ontdekken hoe je quantum leaps kunt maken. Je kunt verbinden met je toekomstige zelf en deze realiteit in je bewustzijn te ontvangen.

En je lichaam is het kanaal. Het contact met je lichaam, je aardse lichaam is essentieel in deze reis.

Wanneer je deze reis doorloopt zul je merken dat je jezelf zo gigantisch snel ontwikkelt, dat je leven als puzzelstukken in elkaar valt en je verder bouwt in 3d, 5d, 7d of misschien wel 11d.

Je manifesteert moeiteloos je zielsverlangens, omdat je vertrouwen hebt in dat Goddelijke deel in jezelf. Je voelt Eenheid.

Het gevoel van Eenheid maakt dat je het gevoel kunt hebben dat je (eindelijk) thuiskomt.

Je durft vanuit je kern nu echt je eigen koers te varen

Je realiteit vormt zich naar je diepste verlangens. Je weet dat er eerst de kracht van energie is, die vervolgens zich vormt in de materie

Je weet hoe je quantum leaps kunt maken en hoe je deze multidimensionale kracht kunt gebruiken

Je leert hoe je zelf rituelen en ceremonies kunt begeleiden op jouw manier en vanuit jouw wijsheid

 Neem even weer een moment om in jezelf te voelen……..

Op iedere uitademing zakken in je bekken. Misschien wil je de tekst nog een keer lezen en voelen.

Wanneer je merkt dat je lichaam aangaat. Tintelingen, stromen, excitement, kriebels in je buik of iets dergelijks, stuur dan een mail nathalie@magicalmovement.nl  en dan vertel ik je hoe het jaar er praktisch uit gaat zien. 💕🔥