In Magical Movement

ℍ ℙℤℤ ℕ!
 
Dit is het laatste puzzelstukje! Het liefste loop ik het over te roeptoeteren en werkelijk van de daken te schreeuwen, zodat echt iedereen het kan horen en kan gaan inzetten. Horen jullie mij!?
 
Het laatste puzzelstukje om vanuit eenheid, balans, kracht, voluit en moeiteloos te leven. In verbinding met wie je werkelijk bent en dit ook kunt zijn. Dat je werkelijk BENT met alles wat er in je zit. De donkere en lichte kanten.
 
En alles is oké.
 
Wanneer je dit laatste puzzelstukje, wat misschien een donkere kant is, aankijkt, toelacht, ruimte geeft en omarmt zal alles in je leven mogelijk veranderen. Je realiteit verandert.
Dit is de kracht die ons is onthouden, weggestopt is, want wanneer we dit potentieel in onszelf toelaten en expanderen, we oppermachtig zijn.
 
Dan manifesteren en creëren we alles wat me waar willen. Met alle juiste intenties.
 
Wanneer we balans scheppen in dit laatste puzzelstukje kan werkelijk alles veranderen. Ik zeg puzzelstukje, maar voor velen is het een stuk. Behoorlijk stuk.
 
Want het is vaak een spannend stuk, vooral omdat hier zo onwijs veel oordeel op zit en we gemanipuleerd en geïndoctrineerd zijn op dit thema. Wanneer je dit in jezelf kunt bevrijden, ontstaat er ruimte en bovenal een kracht en energie die je wellicht nog nooit ervaren hebt.
 
Dit is de Heilige Graal. Jouw Heilige Graal waar jij uit kunt putten, waar jij je lichaam en geest mee kan voeden, tenminste wanneer je je schoenen met moed vult en stappen durft te zetten.
 
Verantwoordelijkheid gaat nemen voor jou LEVEN. Met hoofdletters ja. Want het is jouw leven en het is belangrijk dat jij jouw leven leeft, zoals jij dat werkelijk wilt.
 
Je diepste verlangens, je passies op alle gebieden tot uitdrukking brengt. Door te voelen in dit thema. Jij weet dat de intense verbinding met jezelf en de ander mogelijk is. Jij voelt dat het voor veel meer bedoeld is, dan wat ons is
voorgehouden.
 
Ga de diepte in. Toon lef, heb moed en bovenal: houd van jezelf. Van alles wat er is. Donker en licht.
 
Jarenlang kun je mediteren en visualiseren, zoals je wilt dat je leven nu zou zijn. Alles is energie. Alles is nu. Dus je kunt de ‘toekomst’ , die dus eigenlijk niet bestaat, creëren in het nu. Maar hierin alleen ligt niet de kracht.
 
Je kunt ontspanningsoefeningen, yoga, ademhalingsoefeningen doen, totdat je als een vaatdoek relaxed op je mat ligt, maar hier zit niet je kracht.
 
Wanneer we daadwerkelijk verandering willen, mogen we aan de slag gaan met het laatste puzzelstukje en dat is onze seksuele/levensenergie harmoniseren.
 
We staan onszelf niet toe om volledig te mogen genieten. Want genieten van bijvoorbeeld seks mag niet. We moeten onze partner pleasen. Selfpleasure is al helemaal een no go, want dit is volgens het Christelijk geloof werkelijk zondig. Heul zondig.
 
Dit is wat jarenlang doorgegeven wordt aan vrouwen. En dit is nog maar een topje van de ijsberg.
 
Mannen hebben een overload van energie in hun bekken en vliegen daardoor soms alle kanten op en zijn op zoek naar spanning om een bepaalde behoefte te vervullen. Ze zijn zich niet bewust dat ze deze energie vanuit het bekken mogen aansluiten op hun hartcentrum en deze in balans kunnen brengen. En dat je deze energie er niet altijd uit hoeft te gooien. Daar leef je eerder korter door dan langer.
 
We gunnen onszelf vaak alleen iets wanneer we ervoor ‘gewerkt’ hebben. Je moet dus eerst een handeling verrichten, werk verrichten voordat je jezelf een ‘beloning’ gunt. Ik mag pas dit lekker gebakje, wanneer ik dit doel bereikt heb. Ik mag pas pauze nemen als ik hard gewerkt heb. Wat gun jij jezelf?
 
Waarom gun je jezelf niet waar je op dit moment behoefte aan hebt? Waarom worstel je met het verlangen in jezelf? Wat ben je waard? Voel je dat je het waard bent om te mogen ontvangen?
 
Soms staat het werkelijk voor je neus, maar jij moet eerst nog hard werken, iets oplossen, iets helen. Maar een keuze. Kies voor LEVEN.
 
Kies voor LEVENSENERGIE. Dit is wat je op de wereld heeft gezet. Dit is wie je bent. Toon moed en bevrijd jezelf van de overtuigingen op seksualiteit.
 
Voor vrouwen geldt dat ze met prachtige Taoïstische oefeningen in combinatie met een yoni ei hun vagina de-armouren. Ja, we pantseren ons lichaam. Elke belemmerende overtuiging, collectief trauma, whatever, zet zich vast in ons lijf. En vooral bij vrouwen zie ik onwijs veel verkramping, verdriet en pijn in de vagina en baarmoeder. Cyclussen die vaak meer als last dan als een dankbaar moment worden ervaren.
 
We dragen individuele trauma’s, maar ook collectieve trauma’s. Van misbruik, grensoverschrijdend gedrag. En of het nu over seksualiteit gaat of over andere dagelijkse dingen. Veel vrouwen pleasen. ‘Wil jij voor me werken vanavond?’ Tuurlijk doen we dat. Want we willen toch niet onaardig zijn.
 
En mannen kunnen op een hele mooie manier met oefeningen zich bewust worden van deze energie in hun lijf en leren hoe ze deze energie kunnen cultiveren en harmoniseren. Veel mannen worstelen met innerlijke frustratie en woede en ja, wat voor man moeten ze nu eigenlijk zijn. Stoer, mannelijk, kwetsbaar, empatisch.
 
Balans brengen in yin en yang. In onszelf. Dit is wat we nu ook terugzien in onze huidige realiteit. Kijk maar om je heen.
 
Durf jij nu in deze tijd moed en lef te tonen en het laatste puzzelstukje aan te kijken, toe te lachen en ruimte te geven. Jezelf ontdekken, opnieuw. Als een soort van opnieuw geboren worden. Wie wil dat nu niet…..
 
Mijn naam betekent niet voor niets ‘Wedergeboorte’ of ‘Geboortedag van Christus’.
 
Het laatste puzzelstukje die je legt laat je opnieuw geboren worden.
 
Jij weet dat het er is. Jij voelt het. Het is dichterbij dan je denkt.
 
Neem verantwoordelijk, maak een keuze.
Maak een keuze voor iets waarvan je voelt dat het er is.
 
Die kracht die in jezelf zit. In je bekken.
Te wachten tot je het wakker maakt. Wakker kust.
Liefdevol, maar met overtuiging.
 
ʜᴇᴛ ɪꜱ ᴀᴀɴ ᴊᴏᴜ
 
ʙᴇɴ ᴊɪᴊ ᴇʀ ᴋʟᴀᴀʀ ᴠᴏᴏʀ ᴏᴍ ʜᴇᴛ ʟᴀᴀᴛꜱᴛᴇ ᴘᴜᴢᴢᴇʟꜱᴛᴜᴋᴊᴇ ᴛᴇ ʟᴇɢɢᴇɴ?
 
 
REIS JE MEE MET ‘WOMAN, IT’S TIME TO RISE! Dit start op 19 juli a.s.
Hier vind je meer informatie.
Recent Posts

Leave a Comment