In Magical Movement

 

ℝ ℕ
Misschien heb je er al vaker over gelezen of gehoord. We leven in een hologram en we zijn veel meer dan ons lichaam. Say whattt?!?!
Toen ik voor het eerst een reis maakte met een plantmedicijn heb ik ervaren dat wij alleen maar bewustzijn zijn en dat ons bewustzijn ons overal naartoe kan transporteren.
Er was tijdens de reis een moment dat ik naar toilet moest en terwijl ik op het toilet zat, ervaarde ik mijn bewustzijn nog steeds op mijn meditatieplek. Toen ik dat realiseerde, bracht ik mijn bewustzijn naar een derde plek. Ergens tussen de sterren. Ik ben overal.
We gebruiken maar een heel klein percentage van ons brein en de mogelijkheden zijn oneindig en multidimensionaal.
Wij zijn multidimensionale kosmische prachtwezens.
Jaren geleden ontving ik al informatie over het kristallenveld en de kristallen in ons systeem en mocht ik kristallen ontvangen. En vorig jaar mocht ik de informatie van het Noorderlicht, de Aurora Borealis ontvangen en dit is een onwijs krachtige frequentie die al onze poorten weer open zet.
En onlangs ontving ik weer prachtige informatie over onze pijnappelklier en hoe je deze kunt gebruiken om je realiteit te veranderen. En als je dit dan nog weer verbindt met orgastische energie dan is the sky no limit meer.
0,00001% is wat wij waarnemen in materie en 99,999999% is energie. Stel je eens voor dat je bij die 99,999999% kunt komen en dat we dit ook om kunnen zetten in materie. Joe Dispenza is een enorme inspirator op dit gebied en zijn boeken zijn een aanrader om te lezen, wanneer je jezelf meer wilt verdiepen in het kwantumveld en kwantum energie.
Materie ontstaat vanuit energie. Vanuit energie kun je creëren. Je diepste zielsverlangens. Materie ontstaat vanuit de Mater, de Moeder, je bekken, je seksuele organen.
Het vraagt wel wat oefenen om dit te kunnen gaan ervaren en we hebben hier een heel belangrijk instrument voor nodig. En dit is het instrument dat we gekregen hebben, toen we hier op aarde gelanceerd werden. Namelijk ons lichaam.
En laten we nu juist de verbinding met ons lichaam heel erg kwijt zijn geraakt. Onze zintuigelijke waarnemingen worden onderdrukt door tv, telefoons, ipad, pc’s, waar we gevoed worden met bullshit. Ook het onderwijssysteem is over het algemeen heel cognitief gericht, behalve in hele specifieke onderwijsstromen.
Voelen en ervaren wordt al gauw weggedrukt door de prikkels die iedere seconde op ons worden afgevuurd. Maar toch willen we heel graag bij die 99,999999%. Toch? Ik vind dit razend interessant om hier in te duiken en hiermee te spelen. Vooral spelen en er heel veel plezier uithalen.
Dit kun je alleen maar ontwikkelen wanneer je je lichaam mee laat doen. We hebben ons lichaam nodig en beschouw het dan ook als je Heilige Tempel.
Je kunt mediteren, visualiseren en affirmeren totdat je een ons weegt, maar door ons lichaam als frequentieapparaat in te zetten trekken we datgene aan in onze realiteit wat we verlangen vanuit het diepste van onze ziel.
We zijn niet ons lichaam, maar onze ziel. En veel mensen verkopen hun ziel in deze tijd zonder dat ze het weten.
Kom terug in je Goddelijke lichaam.
Want dat is wie wij zijn.
Wanneer je deze ervaringen gaat ontwikkelen, dan ervaar je Heelheid en Eenheid en hoef je alleen maar te Zijn.
Vanuit moeiteloosheid, ontspanning, vertrouwen, liefde en overgave.
Are you ready?
Recent Posts

Leave a Comment