In Magical Movement

Ze zweerde erbij. Was helemaal enthousiast en vertelde mij, dat ik er ècht ook één moest hebben. Niet normaal meer wat dit wonderlijke apparaatje kan. Als je dit hebt, wil je niet meer anders.

Ze wilde er zelfs één voor me halen, want ze waren in de aanbieding bij de Kruidvat. Het scheelde de helft! Fantastisch!

Totdat ze met een vreselijk bericht terugkwam, want ze waren allemaal uitverkocht. Er zijn schijnbaar op dit moment veel meer vrouwen in Denekamp die dit ding nu op hun nachtkastje hebben liggen en misschien wel veelvuldig gebruiken.

Lichtelijk teleurgesteld, want ik was natuurlijk wel erg benieuwd, was ik op een bepaald moment in Enschede en dacht eens even een kijkje te nemen in hun Kruidvat. Ja hoor, daar stond ze. Te schitteren achter de Kruidvat medewerker. Ik vroeg of ik die Satisfyer mocht, die achter haar stond en ze wist niet eens wat ik bedoelde. Blijkbaar heeft ze zelf geen gebruik gemaakt van deze aanbieding, aangezien ze me nogal vragend aankeek. Ik hoefde nog net niet uit te leggen waarvoor je het kunt gebruiken. Want je dacht toch niet, dat ik dit hier zou gaan uitleggen bij een volle kassa.

Misschien ken jij de Satisfyer ook en ligt deze inmiddels als een gewild apparaat op je salontafel in je woonkamer, zodat je deze op elk willekeurig moment erbij kunt pakken. Voor je ontbijt, na je ontbijt, na het tandenpoetsen, voor je werk, na je werk. You name it.

Dit apparaatje heeft een zuigend gedeelte. Dit zuigende gedeelte plaats je op je clitoris en je zet ‘m op een bepaalde stand en dan zuigt deze vacuüm in verschillende snelheden. Er zitten verschillende standen op, zodat je de intensiteit kunt veranderen. Dat is nu net het probleem.

Heel eerlijk. Ik heb deze op dit moment 2 keer gebruikt. De eerste keer wist ik niet wat me overkwam. Ik dacht dat ik het totaal niet kon handelen. De intensiteit. Mijn bloed steeg naar mijn hoofd en er gebeurde van alles in mijn lichaam. De tweede keer was al een totaal andere ervaring en deze heftigheid was er niet meer en ik speelde met de verschillende standen.

De Satisfyer is werkelijk een gevaarlijk wapen. En waarom denk je misschien. Dit is mijn visie om verschillende redenen.

  1. Je hebt totaal geen verbinding met je lichaam, want je gebruikt een extern apparaat om tot een climax te komen. Terwijl we juist de verbinding met ons lichaam in deze tijd het hardste nodig hebben
  2. Het gaat hier om kortdurend genot. The quick fix. Je leert hier niet hoe je je lichaam multi-orgastisch laat zijn, want bijdraagt aan je algehele gezondheid
  3. Je verdooft de zenuwen in je clitoris, doordat je steeds meer en krachtige zuigingen nodig hebt om tot een climax te komen
  4. Ik denk zelfs dat je de zenuweinden kunt beschadigen en in ieder geval bijna uit kunt schakelen en je alleen door te stoppen met die wapen, die kunt laten herstellen
  5. Het wordt (bijna) onmogelijk om doormiddel van aanraking met vinger of tong tot een orgasme te komen. Zowel van jezelf of samen met een partner
  6. Je maakt je zintuigen werkelijk stuk.

Dit gaat niet over langdurig genot en plezier, maar een quick fix voor dopamine shot. Even de rush van het gevoel.

Een beetje hoe de maatschappij in elkaar steekt. Overal willen mensen een quick fix voor, zonder dat ze doorhebben hoe schadelijk het is voor je lichaam. Dit geldt voor eten, sociale media, drugs, alcohol, seks etc.

Mijn advies: Gebruik dit apparaat nooit meer. Ècht, nooit meer. Niet als je nog veel meer uit je eigen seksualiteit wilt halen. Alleen of met een partner.

Ik ga kijken of ik mijn gezicht ermee kan behandelen en laat je weten of dit niet gevaarlijk is en kom bij je terug.

Meld je aan voor de De-armouring Activatie met Crystal wand op 19 april a.s.

Recent Posts

Leave a Comment