In Magical Movement

NA NOG MAAR ANDERHALVE WEEK ONTZETTEND ENTHOUSIAST!

Ik stond er sceptisch tegenover. Een nieuw product van DoTTERRA kwam op de Europese markt, nadat het op de Amerikaanse markt al een aantal maanden verkrijgbaar was en mensen hier al mee gestart waren. Heb verder geen vooronderzoek gedaan naar de effecten die zij hadden, maar toen ik de beelden zag van de Europese Confentie, waar dit product gepromoot werd, was mijn nieuwsgierigheid gewekt.

Online bekeek ik de training die ze hadden ontwikkeld, waar allerlei informatie en onderzoeken werden gepresenteerd en ik werd enthousiaster. Maar ik bleef sceptisch. Wij van Wc-eend…. je weet wel.

De reden waarom ik mezelf dit product zou gunnen, zou zijn omdat ik een aantal gezondheidsdingetjes heb/had.

Investeren in een goede gezondheid en kwaliteit van leven vind ik sowieso een pré, maar bij dit product moest ik wel even nadenken. Want het totale pakket was toch een investering van €200,-!! Maar iets in mij zei dat ik het moest gaan proberen, mits ik dan wel de resultaten ook bij zou gaan houden. Zodat ik een goed beeld zou krijgen van de werking van dit nieuwe uitzonderlijke product van DoTERRA.

Ook wil ik graag de reden delen waarom ik hiermee wilde gaan starten. Zoals ik al benoemde heb/had ik een aantal gezondheidsissues.

De redenen:

1.Vermoeidheid(al een aantal jaar lage energie)

2.2 kalknagels(al een aantal jaren)

3.Hooikoorts(vanaf mijn 12de)

4.Droge huid en vreemde plekjes(een paar jaar)

5.Aambei(al meer dan een jaar)

6.Wisselende structuur ontlasting

7.Laaggradige ontsteking

Zelf heb ik het totale pakket aangeschaft, wat betekent dat ik de Advantage, olie, softgels, Assist en de Beadlets heb.

Ik start ’s ochtends met Advantage op nuchtere maag, dan vul ik mijn fles(i9 fles) weer met water en 1 druppel metapwr en neem met dit water een softgel in. De hele fles drink ik gedurende de ochtend/dag leeg. Tijdens het middaguur neem ik weer een softgel en 15-30 minuten voor het avondeten neem ik Assist in en sluit de dag af met een softgel.

De beadlets heb ik nog niet gebruikt.

De eerste resultaten tot nu toe.

Binnen een week:

1.Aambei is weg

2.Een onwijs zachte en glanzende huid en mijn huid voelt strakker. Zowel de huid van mijn gezicht als de rest van mijn lichaam.

3.Een deel van mijn kalknagel is losgelaten.(Ik behandel dit ook nog met een combinatie van oregano, tea tree en kokosolie)

4.Voel me iets minder moe

Ik merk dat mijn darmen reageren, want ik werd na de tweede dag al wat ‘winderiger’. Heel fijn detail ook om hier even te delen.

In de eerste week had ik nog een hang naar zoet, dit werd in de tweede week al minder. Maar dit kan ook komen doordat ik in de laatste fase van mijn cyclus zat.

De grootste verandering tot nu toe is dat de aambei binnen no-time weg was. Joehoe geen pijn meer!! En dat mijn huid al strakker, glanzender en heel zacht aanvoelt.

Online zie je ook veel mensen die kilo’s kwijt raken. Dit is voor mij geen reden geweest om te starten, dus vandaar dat ik geen meting heb gedaan op gewicht, omvang en/of vetpercentage.

Mijn intentie is om een informatiewebinar te organiseren over dit product. Mocht ik zover zijn, dan hoor je van me en ondertussen ga ik verder met mijn eigen onderzoek en metapwr verder ervaren.

Mocht je hier vragen over hebben, dan hoor ik je graag.

 

 

Recent Posts

Leave a Comment