In Magical Movement
Toen ik de titel hierboven schreef moest ik van binnen al enorm lachen. Heerlijk om dit soort onderwerpen uit de ‘verdommenis hoek’ te halen en jou misschien wel te prikkelen door dit onderwerp. Of misschien ben je geschokt of voel je weerstand.
Altijd interessant om deze in jezelf te onderzoeken. 🤔
Ben zelf even de archieven in gedoken om te kijken wie de grondlegger en in dit geval grondlegster is van Mei Masturbatiemaand.
De Amerikaanse chirurg generaal Joycelyn Elders startte in 1995 met dit initiatief, doordat ze in een toespraak stelde dat masturberen deel uitmaakt van de menselijke seksualiteit en opperde dat het een onderwerp zou moeten worden in de lesstof rondom seksuele voorlichting op school. Zij werd daarop gedwongen ontslag te nemen. Een groep activisten besloot dat het maar eens klaar moest zijn met die negatieve opvattingen rondom masturbatie en dat er gepleit moest worden voor meer seksuele vrijheid. Ze riepen in Elders’ naam Masturbation Day in het leven – die later uitgroeide tot een hele maand. Joehoe!!! Een hele maand!🔥
Er zit ontzettend veel taboe op dit onderwerp, maar er zitten zo onwijs veel lichamelijke, emotionele, mentale, seksuele en spirituele voordelen aan masturbatie. 🌈💎
Het woord masturbatie betekent volgens het woordenboek: het stimuleren van de eigen geslachtsdelen teneinde seksueel opgewonden te raken.
Bovenstaande kennen we allemaal door het ofwel zelf te doen of vanuit de porno. Nu weet ik dat dit heel anders kan en ook heel anders bedoeld is. Maar dit is een totaal ander onderwerp.
Andere woorden voor masturbatie zijn: onanie(dit kom je in de kerkelijke trouwboekjes tegen) of zelfbevrediging.
Voor mij gaat het veel verder en dieper en kan het veel mooier, dan zoals de bovenstaande woorden het omschrijven.
Ik gebruik in plaats van de woorden masturbatie, onanie en zelfbevrediging liever het woord zelfbeminning.
Wow, ZELFBEMINNING!
Dat klinkt toch heerlijk en dit wil toch iedereen. Dat je je eigen minnaar kunt en mag zijn. De beste minnaar die je jezelf maar wenst.
Het is een daad van liefde voor jezelf en liefde voor jezelf en het beminnen van jezelf vergroot je eigenwaarde en zelfliefde. Hierdoor voel je de levensenergie en liefde door je heen stromen en vanuit deze levensenergie en liefde kun je oneindig verbinden met de ander.
Door het aanraken van jezelf en dat gaat voor mij niet alléén maar over je geslachtsorganen, maar voor vrouwen ook de borsten en andere erogene zones een manier om je zintuigen te activeren en je totaal te verbinden met je hele lijf. Je lichaam te koesteren. Iedere plek met liefdevolle aanraking te doen tintelen.
Voelen wat er in je lichaam gebeurd, wanneer je de slang van levensenergie wakker kust door deze zelfbeminning. Dit is een werkelijke daad van liefde en door zelfbeminning kun je zelf in een hogere staat van bewustzijn geraken, wanneer je geleerd hebt hoe je deze energie weer kunt verbinden met belangrijke klieren in je lichaam. Maar dat is een totaal ander verhaal.
Ik doe wekelijks aan zelfbeminning en soms dagelijks. Het zet het vuur aan in mezelf. En dit vuur, deze levensenergie/creatieve energie helpt me om mijn missie te kunnen leven. Om te doen wat ik te doen heb. Om eenheid in mezelf te ervaren. Om me te verbinden op een heel diep niveau met mezelf en van daaruit met de ander. Om het leven te ademen.
Hoe liever jij jezelf hebt, hoe liever jij het leven hebt.
Hoe meer jij geniet van jezelf, hoe meer je geniet van het leven.
Hoe meer je jezelf volledig kunt laten gaan, hoe meer je voluit kunt leven.
Zelfbeminning spiegelt hoe jij leeft……
Het helpt me ook om een sterker immuunsysteem te krijgen.
Ja, ook daar draagt het aan bij. Fijne bijkomstigheid toch?😜🔥
Je ervaart daardoor ook meer ontspanning, maar ook energie in je lichaam en het brengt je hormonen in balans en je hartfrequentie naar beneden. Er komen namelijk allemaal fijne stoffen vrij in je lichaam.
Wanneer je aan zelfbeminning doet(pak een fijne olie), probeer dan eens het doel van het orgasme los te laten en echt helemaal te gewaarworden in je lijf.
Te voelen wat je voelt in iedere aanraking. In de daad van zelfbeminning. En wanneer je de energie van opwinding voelt, stuur je deze als een slang rond in je lichaam. Vanuit je stuitje omhoog, richting je kruin en weer terug of gebruik de microkosmische omloop.
Laad jezelf op💎
Heb jezelf lief💗
Bemin jezelf🔥💗
Recent Posts

Leave a Comment