In Magical Movement

 

Ik laat mijn stem klinken in de kapel. Niet zichtbaar, alleen hoorbaar. Spelend met de akoestiek van deze bijzondere plek, waar ik de intentie van dit samenzijn mag bekrachtigen. Ik laat me leiden.
 
Al lopend met mijn licht, neem ik mijn plek in. Ja, ik neem mijn plek in. De plek die voor mij bestemd is. De plek om mijn licht te laten schijnen. En dit door te geven aan degene die hier naartoe is gekomen om aanwezig te ZIJN.
Ik zie ze zitten. Mijn ouders. En even klinkt de gedachte: ‘Dit is de eerste keer dat ze me dit zien doen. Wat zouden ze vinden?!
 
Ik stem me weer af op iets dat groter is dan mijzelf Dit is wie ik ben en wat ik te delen heb. Voelbaar in iedere vezel van mijn lijf.
 
De klanken dansen door de kapel en de magie van de klank bereikt de bijzondere mensen in deze kapel. Voel me dankbaar dat deze mensen ruimte hebben gemaakt in hun eigen toch vaak drukke bestaan, om naar deze bijzondere avond te komen. Om datgene te ervaren wat ze mogen ervaren.
 
Ik loop door de kapel met mijn oerdrum en krijg zoals altijd beelden van een andere tijd, waarin ik in een cirkel zit en dit ook mag doen. Herkenning.
Mijn hart lacht en opent nog meer. Ik voel de energie door mijn lichaam razen. Die oerenergie. De energie van LEVEN, van alles omvattend.
 
De mensen in de kapel, zakken, in hun lijf en verbinden met al wat is. Ze zakken in ontspanning, overgaven en ZIJN. De sfeer is sereen, sacred. En om in deze ruimte te mogen zakken, werkt zuiverend.
 
Ik laat de afgestemde klanken uit mijn lijf komen. Dit hebben we van tevoren afgesproken. Het gaat hier niet om mij, maar om iets dat groter is dan ikzelf en ik mag het instrument zijn dat dit doorgeeft. De klanken, de trillingen, de stilte, liefde, ZIJN.
 
Ik geniet van de akoestiek van deze bijzondere plek. Er gebeurt zoveel prachtigs om ons heen.
Mijn hart is open en ik voel alleen maar liefde. Liefde voor deze prachtige zielen in deze kapel. Er is geen verschil tussen jou en mij. Ik ben jou en jij bent mij.
 
Samen zijn we alles. En iedereen van ons draagt het licht. Soms nog wat verscholen door de sluiers, maar als je eenmaal de sluiers ontdekt, losmaakt, dan kan ook jouw licht volledig schijnen en mag het groeien.
 
Open up my heart
 
Feel it from the start
 
Flow on the stream of life
 
Take a big deep breath
 
And receive the light of life
 
Share it with the world
Recent Posts

Leave a Comment