Een krachtige Activatie, waarvan ik nu al voel dat het er is. Waarin je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau beweging gaan creëren. Ik neem je mee op een bijzondere reis. Waarin we onze baarmoedermond activeren en verbinden met ons hart en onze pijnappelklier, wat een diepe transformatie teweeg zal brengen. ✨

 

Ken je die aflevering van Bert en Ernie. Die, waar Ernie een banaan in zijn oor heeft?

Bij die aflevering moet ik op de één of andere manier altijd denken aan de Crystal wand, sinds deze voor mij bekend is.  Een Crystal wand is een massagestaaf, die je krokodillen wegjaagt. Ernie heeft namelijk een banaan in zijn oor omdat hij de krokodillen wegjaagt.

Zie de krokodillen maar als opgeslagen emotie in je vagina en baarmoeder. Ze zwemmen soms onder water en af en toe zijn ze zichtbaar en komen ze naar de oppervlakte, wat je eigenlijk niet wilt.

Zelf ervaar ik dat het zo ontzettend krachtig is, wanneer je deze tool kunt inzetten bij stagnatie, maar ook voor pleasure. Onze levensenergie kan pas stromen als de weerstand en blokkades afgebrokkeld zijn. Delen in onszelf activeren, die we afgesloten hebben.

Wat is een armour?

Een armour is in feite een pantser/harnas wat je in je lichaam opbouwt, door bijvoorbeeld trauma’s, gebeurtenissen die we mee maken. Deze kun je uitwendig voelen, vooral in buikgebied, maar ook inwendig. We slaan namelijk ook emoties op in ons yoni/vagina,vulva, anus en perineum op en daardoor stroomt onze levensenergie niet volledig en heeft dit impact op je leven. Soms ben je jezelf er niet eens bewust van.

In onze vagina zitten heel veel zenuwuiteinden en het is belangrijk om deze vrij te houden, zodat je hele systeem in balans is en energie goed kan stromen.

Daarnaast is onze vagina verbonden met reflexzones, die verbonden zijn met organen en bijbehorende emoties en deugden. Wanneer je gaat de-armouren kan het daarom ook zijn dat je emoties voelt. Dat er verdriet loskomt van boosheid, angst of zorgen die je vast hebt gehouden in je lichaam.

Wat is een crystal wand?

Dit is een tool, een glazen of mineralen massagestaaf/dildo waarbij je de desbetreffende zones kunt masseren/stimuleren. Op deze manier kun je heel diep helingwerk bij jezelf doen. Het helpt om jezelf te bekrachtigen en je levenskracht te vergroten.

Voor het de-armouren raad ik altijd een gebogen wand aan. Deze kun je hier bestellen. 

 

Wat kan de de-armouring voor je betekenen?

Meer energie, levenskracht

Verbinding met je lichaam

Je voelt je grenzen

Heling op alle lagen

Meer open bij intimiteit/seks met een partner en jezelf

Het versterkt je immuunsysteem en je organen

Laat opgeslagen emoties die je blokkeren vrij

Meer ontspanning in je lijf

Meer gevoel en sensitiviteit

Krachtigere orgasmes

Orgasmes vanuit verschillende regionen in de vagina

Veilig voelen in je eigen basis

Bij je midden, jezelf kunnen blijven

Nog meer ‘seks magie’ toe kunnen passen

De magie van je Baarmoedermond ontluiken en verbinden met je hart en je pijnappelklier, wat een bijzondere spirituele ervaring kan geven

Deze Activatie zal diep werken op verschillende lagen en weer ruimte geven voor nieuwe energie.

Deze Activatie heb ik op 19 april gegeven en ik wil deze heel graag beschikbaar stellen voor degene die het gemist heeft, want deze Activatie is magisch, uniek en bijzonder!!✨

Het enige dat je nodig hebt is een Crystal Wand.

Via onderstaande button kun je deze unieke eenmalige Activatie ontvangen.

Ik heb nu een speciaal aanbod. Je betaalt maar €29,95 i.p.v. €49,95 voor deze ruim 2 uur en 45 minuten durende workshop