ONTDEK DE MAGIE VAN DE CRYSTAL WAND EN VAN JE EIGEN LICHAAM!

JE EIGEN DIEPTES ONTDEKKEN

JEZELF NOG MEER OPENEN

JEZELF OP EEN DIEP NIVEAU IN BEWEGING ZETTEN

JIJ BENT HEEL

DE MAGIE ONTDEKKEN VAN DE CRYSTAL WAND, ANCIENT WISDOM EN DE LEVENSENERGIE IN JE EIGEN LICHAAM

 

 

 

DIT IS EEN EENMALIGE UNIEKE REIS DIE IK 17 MEI GA STARTEN VOOR  DE BEWUSTE VROUW.

WAARIN IK UNIEKE KENNIS GA DELEN HOE JE OP EEN TRANSFORMEREND NIVEAU DE CRYSTAL WAND KUNT TOEPASSEN IN JE LEVEN.

EEN BIJZONDERE REIS VAN 3 MAANDEN MET DE TOVERSTAF (CRYSTAL WAND), DIE JE BRON VAN LEVENSKRACHT ACTIVEERT EN BIJDRAAGT AAN EEN LEVEN VANUIT NOG EEN DIEPERE VERBINDING. ACTIVATIE VAN JE BAARMOEDERMOND, HART EN PIJNAPPELKLIER EN DEZE DRIE CENTRA’S MET ELKAAR VERBINDT

Voorheen was deze reis Level 2, het vervolg op Level 1~Woman, it’s time to rise!. De reis waarin ik je stap voor stap meeneem in de wijsheid en toepassing van het Yoni ei.

Ik heb besloten om deze reis nog 1 keer te geven, maar dan op mijn unieke, authentieke en bijzondere manier. In deze reis deel ik tijdens de 3 krachtige Online Ceremonies de wijsheid van de Kristallen en leer je om op een Ancient manier je Crystal te activeren en toe te passen.

Neem ik je mee in de Activatie van je baarmoedermond, je hart en je pijnappelklier en om je levensenergie met deze centra’s te verbinden. Op deze manier open je jezelf als dat Divine Portal die je bent. Natuurlijk werken we fysiek ook met de inwendige reflexzones, bijbehorende organen en emoties, maar de reis zal je aanraken op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en seksueel niveau.

Je hoeft niet eerst kennis van het Yoni ei en de oefeningen te hebben om met deze reis mee te doen.

In deze eenmalige, laatste en bijzondere reis van 3 maanden neem ik je stap voor stap mee op een bijzonder avontuur.

Ook in deze reis werk ik met de kracht van Ceremonies en Rituelen en zal ik hier Kristalactivaties aan toe voegen. Kristalactivaties activeren de energetische kristallen in je hele systeem en zorgen voor een hogere trillingsfrequentie. Dit helpt je om nog krachtiger in je leven aanwezig te zijn en een harmonieuze connectie met hemel en aarde te hebben.

Het gaat weer een  bijzondere en transformerende reis worden en het zal je op een hele liefdevolle en diepe manieren openen, zoals je nog nooit gekend hebt, waardoor alles in je leven veel meer gaat stromen.

Tijdens de Ceremonies open ik mezelf als kanaal en maak gebruik van Voicehealingen, visualisaties, meditaties, lichaamswerk, transformerend stemwerk, kennis vanuit Tao, Ancient Temple Arts, Lemurische en Atlantis Energie.

WAAROM IS DEZE REIS VOOR JOU BEDOELD?!

Omdat je gewoon kriebels in je lichaam voelt als je bovenstaande leest 🤪

Omdat je nog meer voluit wilt kunnen genieten op dit moment

Omdat je wilt ontdekken hoe je de kracht van de Crystal Wand op deze transformerende en diepgaande manier kunt inzetten in je dagelijks leven om voluit het leven te kunnen leven dat jij wilt. Schaamteloos en vol Overgave!

Omdat je nog meer vrijheid in je eigen seksualiteit wilt ervaren en dit terug gereflecteerd wilt zien in je leven doordat je overvloed op alle vlakken ervaart

Omdat je in de diepere lagen van jezelf wilt zakken om helemaal aanwezig te zijn in het hier en nu

Omdat je nog meer connectie met jezelf wilt en je volle potentieel wilt belichamen.

Omdat je de belemmerende overtuigingen en trauma’s in je bekkengebied wilt veranderen

Omdat je nog veel meer van jezelf en dus je lichaam wilt houden

Omdat je in je eigen vrouwelijke essentie wilt zijn en levensenergie wilt versterken en inzetten voor je algehele gezondheid

Omdat je voelt aan alles in je systeem dat het NU de tijd is!

r2a7917

Ik heb jaren geleden geworsteld met mezelf. Met wie ik ben, waarom ik hier ben en wat mijn talenten en kwaliteiten zijn.

En heb zelf de zwaarte van het leven ervaren. Doordat ik zelf gevoelig ben voor sferen en prikkels om me heen, is het niet altijd even gemakkelijk geweest.

Vooral mijn puberteit was een heftige periode. Maar waar ik koos voor de weg naar binnen. Door antwoorden in mezelf te vinden. Zodat ik mezelf weer gelukkig zou kunnen gaan voelen. Door middel van yoga, weten hoe energie werkt en hoe ik zelf invloed hierop kan uitoefenen. Wij hebben invloed op onze realiteit.

Ik merkte vooral na de kinderen dat mijn seksualiteit veranderd was en voelde de noodzaak om dit aan te pakken. Zo is de Tao en Tantra op mijn pad gekomen en hiermee ook het yoni ei, die in deze reis in het middelpunt staat.

Deze kennis en wijsheid heeft me nog meer opengekraakt en me bevrijd van heel wat overtuigingen die ik te overwinnen had. Mijn reis is nog lang niet ten einde, maar voel dat het nu de tijd is om te delen.

Juist nu in deze tijd is het belangrijk dat wij vrouwen onze vrouwelijke essentie weer gaan belichamen.

Omdat ik zelf weet hoe krachtig dit is, gun ik jou dat ook zo erg.

HOE ZIET DE REIS ERUIT?

Je ontvangt na aanmelden je inloggegevens

Deze reis is exclusief Toverstaf.  Deze  of deze adviseer ik je om aan te schaffen voor deze reis.

Iedere week of om de week (wisselend) ontvang je 1 les met verschillende materialen (video’s, mp 3 en pdf)

En er zijn 3 krachtige Ceremonies op:

Start: 17 mei van 20.00-21.30 uur

28 juni van 20.00-21.30 uur

26 juli van 20.00- 21.30 uur

Er komt een herhaling van de Ceremonies, mocht je niet bij één of meerdere aanwezig kunnen zijn.

Vragen kun je stellen in een speciale groep, waarvoor je de gegevens ontvangt bij aanmelden en 1:1 begeleiding is ook mogelijk.  Neem contact op voor de mogelijkheden.💗

Deze reis blijft altijd beschikbaar voor je en je kunt deze naar gelang weer herhalen

Deze reis duurt 12 weken.

REVIEWS REIS MET HET YONI EI

Allereerst, ik ben zo blij dat ik me heb aangemeld voor deze reis. De reden dat ik wilde deelnemen is dat ik vaak in de emotie zit en me soort van geblokkeerd voel. Ik werd geïnspireerd tijdens jouw webinar.
Het dansen en de oefeningen gaven me weer (levens)energie.
Het voelt voor mij iets als waar ik op terug kan vallen, gewoon even lekker me-time. De groep voelde verbonden, je voelt je niet alleen maar samen. Ook al legt iedereen haar eigen pad/reis af.
Ik ben bewuster met mijn lijf bezig, plan daar ook tijd voor in om de oefeningen te doen. Het voelt alsof er iets van mijn schouders is afgevallen, ik kan anders naar situaties kijken. Het heeft een bepaalde mildheid in me teweeg gebracht. Niet vluchten, maar erin gaan..

en ja ik voel me steeds fijner in mijn lijf, veel vrijer. Ook al leven we misschien nu wel in een gekke wereld, het jaar heeft mij zoveel gebracht op meerdere vlakken.
Ik heb erg de behoefte om naar binnen te keren goed voor mezelf te zorgen en mezelf te voeden met mooie leuke dingen, waar ik blij van word en wat goed is voor mij. Ik voel me veel sterker en krachtiger in een jaar tijd, en ja daar word ik blij van 😊

En ik weet zéker dat ik hier niet zo bewust van was geweest als ik niet had deelgenomen aan jouw reis met het yoni ei. Na de reis had ik wel de behoefte om het even te laten bezinken, heb het ook een tijdje niet zoveel gebruikt. En ik woon nu alweer lekker een half jaar op mezelf en ik ervaar gewoon ook echt de rust om het te doen, maak er bewust tijd voor en dat voelt goed. Ik voel dat er steeds meer ruimte komt en het wordt allemaal ook weer veel sensueler. Bijzonder allemaal dat dit zo werkt, ja zo voelt dat nog wel voor mij. Magisch zo’n eitje

Ik heb jou als heel prettig en toegankelijk ervaren, lekker laagdrempelig. Jouw filmpjes zijn heel fijn om naar te luisteren en ik vind je ook een komisch, mooi en puur mens. Blijf vooral zoals je bent en ik blijf je zeker volgen.

*Kyra*

Toen ik begon aan de cursus zat ik erg vast in mijn bekkengebied en ervoer ik in datzelfde gebied juist ook vaak een enorme leegte. Kortom: ik wist niet zo goed wat ik daarmee aan moest.

Door de online bijeenkomsten bij te wonen en de oefeningen van de leeromgeving te doorlopen in mn eigen tijd, werd ik steeds bewuster van mijn lijf. Ik leerde mijn yoni, baarmoeder en borsten te masseren en te waarderen  om dichter bij mezelf te komen.

Deze rituelen rondom selfcare hebben ertoe geleid dat ik nu de tools heb om in het dagelijks leven mezelf te scannen, op te schonen en energieker te zijn.

En het de oefeningen over gebruik van het yoni ei helpen me ook in die zin dat het mijn yoni verzacht. Dit kan ik heel duidelijk merken tijdens het vrijen. Alles bij elkaar heeft er dus voor gezorgd dat er ( op meerdere vlakken in mijn leven) meer overgave komt en minder verkramping.

Ik heb Nathalie ervaren als: zeer prettig, altijd bereikbaar, goeie ondersteuning, inspirerende vrouw die met boeiende en aanvullende informatie het plaatje toegankelijk en compleet maakt.

Als het past bij het pad wat de vrouwen bewandelen, dan zou ik het zeker aanraden!

Bovendien krijg je waar voor je geld door de rijke leeromgeving die Nathalie gecreëerd heeft en waar je altijd uit kunt putten.

*José*

Ik had al een Yoni ei (in het nachtkasje) en had al wat dingen erover gehoord.

Een musthave voor iedere vrouw had ik gehoord…maar ja….hoe ga je er dan mee aan de slag?

Nadat ik de gratis Yoni-ei workshop van Nathalie had gevolgd voelde ik alleen maar JA JA JA. Dit wil ik en ik heb het nodig om bij de hand genomen te worden. En dat doet Nathalie, heel liefdevol met praktische uitleg en heerlijke humor

 

Daadwerkelijk aan de slag gaan met de oefeningen vraagt wel enige planning. De lessen zijn fijn opgebouwd en je kunt ze op je eigen tempo doen. De online groep is hierbij heel fijn om ervaringen te delen en vragen te stellen. Ik heb zelf  veel gehad aan de inspiratie gesprekken met Nathalie om die belemmerende overtuigingen beter te zien en ermee aan de slag te kunnen.

Nathalie is een fijne en warme reisleidster. Haar humor is heerlijk relativerend en maakt dat je kunt lachen om de struggles die we allemaal kennen als vrouw.

Al met al een heel waardevolle cursus. Ik waardeer mijn lijf weer om wat het allemaal voor me doet en heeft gedaan ipv mezelf af te wijzen. Ik voel beter wat ik nodig heb. Hierdoor kan ik beter zorgen voor mezelf en de mensen om me heen. Ik ben meer in contact gekomen met het spirituele en de wijsheid die ik in me heb. De ceremonies heb ik als prachtig en magisch ervaren. Zo krachtig om dit met andere vrouwen samen te ervaren en elkaar hierin te kunnen ondersteunen.

Eigenlijk voelt dit voor mij als het begin, er is nog zoveel meer wat ik kan leren van Nathalie en andere vrouwen.

Dus ik wil zeker mee naar level 2!

De term Magical Movement en Woman It’s time te rise, dat is precies wat ik heb ervaren

Dank je wel Nathalie!

Veel liefs,

*Bianca*

Ik heb al meerdere fantastische reizen bij én met Nathalie mogen ervaren. Maar deze reis voelt intenser en transformerend in het kwadraat. De oefeningen,de begeleiding en de verbinding met de andere vrouwen in de groep voelt vertrouwd, liefdevol waarin elke ervaring en/of gevoel oké is. Het is een prachtige avontuurlijke reis waarin je tijd maakt voor jezelf. Ik ben trots op mijzelf dat ik deze reis ben gaan maken en op mijn eigen tempo mag ontdekken. Dit gun ik iedere vrouw!

*Miron*

Mijn inzichten tot zover:

Door deze reis herinner ik mij weer, mag ik weer zijn wie ik ben, leven vanuit authenticiteit. Ik voel de kundalini energie weer stromen en ik voel me blij, moedig, krachtig, opener en lichter. Ik ga weer steeds meer dansend door het leven.

*Marloes*

Inmiddels een maand onderweg met een groep prachtige vrouwen en reisleidster Nathalie. Door het werken met diepe ontspanning, visualisatie oefeningen, bekkenbodem, baarmoeder en yoni- oefeningen, ademhalingsoefeningen, stem en klank, zit mijn lichaam nu al vol kracht, plezier en intense vreugde (blij ei)  Ik mag voelen, onderzoeken, beweging ervaren zodat ik kan omarmen of loslaten. Vertrouwen in mijn lichaam voelen in dat wat ik nodig heb.

Deze reis sterkt  mij in mijn vrouw-zijn. Brengt mij steeds weer in contact met mijn krachtbron, mijn levensenergie/ seksuele energie. In het dagelijks leven kan ik het blijven voelen: ‘Ik Ben’.

Luisteren naar je yoni en baarmoeder is een 1e stap naar vol in je krachtcentrum/vrouwenpower te gaan staan.

Ik gun deze reis aan alle vrouwen! Een ontmoeting met jezelf…in alle zachtheid..

Women, It is time to rise!!

*Liefs Petra*

JAZEKER! zou ik het andere vrouwen aanraden. Het is zó bevrijdend! Het geeft zoveel ruimte en nieuwe inzichten. Mogelijkheden en ook komt er veel ‘oud zeer’ naar boven. Dat kan dan mooi de ruimte krijgen. Ik zei vanmorgen nog tegen mijn man, het voelt al her-programmeren, waar ik nu mee bezig ben.

Welke inzichten heeft het gegeven en welke effecten in mijn lichaam, en/of emotioneel, mentaal en seksueel? Oeps, dat is veel…..

– Hieruit voortvloeiend komt er: “hou je maar stil!” Dit vind ook z’n doorwerking in mijn werk (Dru yoga/meditatie) Ook daarin merk ik dat ik het spannend vind me volledig te laten zien/horen. Bijzonder!

– Het inzicht dat ik sensueel mag zijn voor mezelf. Dat niemand daar iets mee hoeft.

– De synchroniciteit is zo merkbaar. Alles ‘klopt’, loopt zoals het moet lopen. Zo ook bv bij de reading die ‘opeens’ in het eerste chakra slierten van misbruik laat zien. Heel bijzonder!

– Dat het contact met baarmoeder en vagina weer gemaakt kan worden. En ontdek dat het heel onbekend is geweest. En op sommige momenten nog.

– Ik ben liever voor mijn lijf geworden, kan er (meestal) met meer compassie naar kijken en het aanraken. Waarderen zonder meteen een oordeel te vellen. Zachter ook.

– Meer aandacht voor mijn lijf

– Kwetsbaar voelen geregeld. Dat is oké. Erbij blijven als er iets gevoeld wil worden. En ook de neiging tot erbij weg willen gaan voelen.

– Het wel ‘aangaan’. Zoals bv het gesprek met mijn man over wat er speelt bij me. (dat deden we altijd al wel) maar het gaat ook nu door. Ook intieme dingen die ik eerder misschien niet voelde of meer voor mezelf hield, komen nu eruit. Zoals bv nog duidelijker aangeven wat ik fijn vind. Dat natuurlijk ook omdat ik dat zelf duidelijker voel. Dingen in het dagelijks leven en ook op seksueel gebied. (merk toch enige schroom om het over seksualiteit te hebben)

*Angelien*