In Geen categorie, Magical Movement

En hier lig ik dan. In bed. Al 4 dagen mijn blik af te wisselen tussen ons prachtige witte slaapkamerplafond, het donkere onder de dekens, de muur met inspirerende, maar op dit moment nietzeggende quote en buiten. Ik ben geveld door de griep, zoals ze dat noemen. Tja…. het heerst wordt er gezegd, maar mij zegt het heel wat anders. Ik zie griep altijd als een grote opruimactie van het lichaam. Dus, gefeliciteerd, mijn lichaam ruimt op en heb ook nog mijn maandelijkse periode, dus kom maar op met die opruimbeurt. Mijn lijf vernieuwt zich en hopelijk neemt het ook nog een paar rimpels mee en doet het nog iets aan de schade die mijn lijf ondervindt door de zwaartekracht en geeft het me de jeugdige uitstraling van 15 jaar geleden.

Ik geloof ook dat ik niet zomaar de griep mocht ontvangen. De afgelopen dagen heb ik me niet alleen lichamelijk een uitgewrongen vaatdoek gevoeld, maar ook emotioneel, mentaal, spiritueel, 2 dimensionaal, 3 dimensionaal en misschien zelfs wel 5 dimensionaal(voor alle zwevers onder ons  🙂  )

Twee dagen voordat ik geveld werd door het collectieve onheilspellende monster, had ik een hele inspirerende, maar ook intensieve dag in Amsterdam. Nu is dit niet de grote veroorzaker geweest, maar in dit geval de druppel op de gloeiende plaat. En gloeien doet ie……

Ik denk terwijl ik naar mijn lichaam dat warm onder dekens ligt aan mensen om me heen die roeptoeteren: ‘Manifesteer je droomleven!’ en ‘Leer nu manifesteren!’

Jij en ik manifesteren de hele dag en dit is wat ik heb gemanifesteerd. Nathalie, wat ben jij een Bofkont! Manifesteren kun je niet leren. Dit doe je de hele dag. Nu vraag jij je natuurlijk af hoe ik dan dat collectieve monster toch heb mogen ontvangen. Bovendien doe ik aan yoga, mindfulness, maak muziek, zing en geniet……Toch?

Dit moet je niet verder vertellen, wat ik nu met jou ga delen. Beloof je dat?

Hier komt het:

 

 

 

OMDAT IK SIMPELWEG OOK MAAR GEWOON EEN MENS BEN. I AM ONLY HUMAN, ALMOST COMLETELY PERFECT 😉

Blijkbaar heb ik toch niet zo goed geluisterd. Geluisterd naar wat goed voelt voor mij, wie of wat bij mij past. Ik stel mezelf dan ook de vraag: Wat wil jij(deze ‘griep’) me vertellen?

Als je denkt dat ik momenteel flinke koorts heb, moet ik je teleurstellen. Ik zeg bij nuchter verstand dat ik aan de ‘griep’ vraag wat ie me wil vertellen. En dan ben je zeker ook nog benieuwd of ik direct antwoord krijg. Nou, niet direct nee. Eerst wordt ik boos en schop ik overal tegenaan, dan komt er een volgende fase die verdrietig voelt, oja….. en last but not least de ‘ben ik wel goed genoeg fase’.  Oké en door…..

In al deze fases heb ik antwoorden mogen krijgen. Ik neem je mee in een antwoord dat ik gekregen heb en misschien herken je dit.

Ik als ondernemer, moeder, partner, interieur verzorgster en welke prachtige rollen ik nog meer heb, wordt geprikkeld door mensen met wie ik gelinked ben via facebook, instagram en welk platform nog meer. En er is momenteel een tendens van: vrouwen moeten zichzelf laten horen en zien, succesvol zijn, veel geld verdienen, een vtwonen huis hebben, een colgate smile, een oil of olaz huid en een mini cooper voor de deur en whatever. Ik benoem deze dingen met een knipoog en waarschijnlijk merk ik het op, omdat het nu voor mij speelt. En er is niks mis met bovenstaande. Ik heb hier geen oordeel op. Wat is er mis met veel geld verdienen als je er mooie dingen mee kunt doen. En ik wacht al jaren op die oil of olaz huid……

Ik was de afgelopen periode vooral bezig met ‘het bedrijf’. Zorgen dat ik geld verdien, dat ik me niet schuldig hoef te voelen ten opzichte van mijn partner. Dat ik ‘iets’ bijdraag. Ik plande iedere dag iets ‘werkgerelateerd’ in. Was het geen afspraak, dan was het wel computerwerk, terwijl ik daar niet echt een vreugdedansje van kon maken.  Ik was even vergeten waar ik wel energie van krijg en dat ik me daarop mag focussen vanuit vertrouwen in plaats vanuit angst.

En ik draag bij door bewust thuis te zijn na schooltijd, zodat de jongens altijd een fijn thuiskomen hebben en hun verhaal kwijt kunnen en we eventueel samen iets kunnen doen. Tenminste als de concurrentie(lees: schermen) niet alom aanwezig is. Dit is voor mij een nog belangrijke bijdrage die ik kan leveren. Dat ik er ben! Echt ben.

In alles wat ik doe, staat harmonie voorop. Nada Brahma, alles is geluid, alles leeft in harmonie met elkaar. De muziek stemt zich op elkaar af en zo probeer ik mijn eigen klanken weer af te stemmen op de klanken van het universum(haak je nu af? Maakt niet uit, ik vind je nog steeds aardig) En wil ik deze klanken weer om gaan zetten in muziek.

Want dat is waar ik energie van krijg. Muziek schrijven, zingen, samen muziek maken en heel veel mensen laten voelen wat de mogelijkheden van je eigen stem en klank zijn.

Oproep:

Help Nathalie de winter, lente en zomer door, zodat ze niet wéér de ‘griep’ krijgt, door huiskamerconcerten aan te vragen, massaal naar de klankavonden te komen, leuke festivals en kapellen/kerken te tippen waar we kunnen spelen!

Recent Posts

Leave a Comment