Als klein meisje voelde ik me al verbonden met het verhaal over Maria Magdalena. Ik vond dit altijd veel interessanter dan de andere verhalen. Zij heeft iets magisch, iets mysterieus, maar ook iets onwijs krachtigs.

Helaas heeft zij door de RK Kerk een totaal andere rol gekregen, dan dat haar werkelijke rol was. ‘De apostel der apostelen’.

Ik voel haar vooral in deze tijd ontzettend sterk, zoals vele vrouwen merk ik om mee heen. Zij is de vrouwelijke Christus en haar energie helpt ons om weer balans te scheppen tussen het Goddelijk mannelijke en het Goddelijke vrouwelijke.

22 juli is het de dag van Maria Magdalena, maar als we teruggaan in de tijd komen we in de Isisreligie terecht. Deze is afgeleid van de Godin Isis.

Op deze dag vond destijds de opkomst van Sirius plaats, die nagenoeg gelijk viel met het buiten de oevers treden van de Nijl waardoor er vruchtbaar land ontstond voor de Egyptenaren. Isis is de moedergodin.

DEZE TRANSMISSIE GAAT JE HELPEN OM:

🌹Verbinding te krijgen met je hogere zelf

🌹Liefde in jezelf te voelen

🌹Je compleet voelen

🌹Thuis te voelen in je eigen veilige basis

🌹Contact te maken met Maria Magdalena

🌹Je chakra’s te activeren door middel van de Kristalactivaties in voorbereiding op de daadwerkelijke Transmissie

🌹De Kristalactivaties in combinatie met de Transmissie gaan je  openen voor je eigen Multidimensionale bewustzijn.

🌹Je omarmt het Heilig Huwelijk in jezelf

HOE ZIET HET ERUIT?

  • We starten 3 juni a.s. om 19.30 uur met een Online Voorbereiding. Deze zal ongeveer een uur duren
  • Vanaf die datum ontvang je iedere week een Kristalactivatie. Wil je een krachtige Transmissie ervaren op 22 juli, is het van belang dat je deze doet. Deze nemen wekelijks 15-25 minuten in beslag. Deze activaties zijn onwijs krachtig en helend.
  • 22 juli gaan we deze Kristallen met elkaar verbinden en maak je zelf de verbinding met Maria Magdalena. Tijdens deze Transmissie/Voicehealing(of wat ik ook maar door mag geven)mag ik de informatie en klanken doorgeven, zodat jij je volledig kunt openen, waardoor je een prachtig open kanaal gaat zijn.
  • Kun je bij één van de Online Ceremonies er niet zijn? Geen probleem, want je ontvangt de Herhaling. 💗
  • Er is een aparte Telegramgroep waar je deel van uit mag maken. Dat kan heel fijn zijn in het proces naar de Transmissie

JE INVESTERING VOOR DEZE: 7 WEKEN +VOORBEREIDINGSCEREMONIE+CEREMONIE TRANSMISSIE MARIA MAGDALENA= €197,-(INCL.BTW)