Deze Baarmoederblessing is onwijs krachtig! En dit is ècht iets groots wat je jezelf mag gunnen!

Bij veel vrouwen wordt het onderbuikgevoel en de kracht in de onderbuik belemmerd door onverwerkte emoties en eventueel trauma wat daar vastgehouden wordt. Dit kan zich uiten in onder andere pms- en menstruatieklachten, over grenzen gaan, geen of weinig connectie met je intuïtie, lastig in actie kunnen komen en/of teveel in je hoofd zijn.

Daardoor wordt het stromen van je levensenergie belemmerd. En deze levensenergie hebben we juist nodig om gezond en vitaal te blijven.

Deze baarmoederblessing is een èchte rite van de baarmoeder. Een hele krachtige ceremonie waarin je de onverwerkte emoties en eventuele trauma ruimte mag geven en vrij mag laten.

Ook zullen de frequentie van de Aurora Borealis en een krachtige visualisatie je helingsproces versterken.

Aarzel niet en doe deze online blessing zodat je:

🔥Meer liefde voor jezelf voelt

🔥Emoties die je vasthoudt in je baarmoeder vrij mag laten

🔥Je vuur weer aanzet en opstookt

🔥Trauma door seksueel misbruik, miskraam, onveiligheid tijdens zwangerschap en/of bevalling, te vroege penetratie

🔥Je alle chakra’s activeert

🔥De connectie met je lichaam herstelt

🔥Weer voluit durft te leven en te genieten. Juist nù!

REVIEWS

De baarmoederhealing was zó krachtig. Ten eerste kreeg ik een heel veilig en geborgen gevoel van je, je energie is zo kalm en positief. Je zang was ook zo enorm rustgevend. De manier waarop je ons begeleidde in de meditatie/visualisatie was heel fijn. Tijdens de healing voelde ik af en toe wat weerstand en ik leek ook niet veel bijzonders te voelenn tijdens de healing zelf, maar wat daarna gebeurde was zó bijzoner. Ik kam erachter dat er zo veel zware/negatieve energie zat opgeslagen in mijn baarmoeder. Ik zat een tijdje in een depressieve episode, waardoor ik nergens meer motivatie voor had en ik voelde zelfs de drive niet meer om mijn creativiteit te uiten in mijn passie. Vanaf de dag na de healing is er zoveel geshift.! Ik voel me weer veilig. Nathalie, wat je doet is zo mooi. Zo waardevol. Ik gun dit alle vrouwen.  En zelfs al had het niets in gang gezet, dan nog was het een prachtige ervaring en kreeg ik zo’n ontzettend warm gevoel van de geddachte dat zoveel vrouwen dit samen konden ervaren.
*Anne Belle*

Ik heb vorige week de Baarmoederhealing gedaan en ik ervaar nu nog een euforisch gevoel Het voelde voor mij echt als thuisomen, Nathalie. Bijna alsof ik geroepen werd door iets of iemand.
*Claudia*

Vandaag stuurde jij een knuffel naar mij onder mijn post over verdrietig voelen. Hoe bizar. Ik deed namelijk nog eens jouw Baarmoederhealing! En wat heeft mij dat ontzettend geholpen! Ik mocht weer even heerlijk verbinding met mijzelf maken.
*Mirjam*