!UITVERKOCHT!

In november 2018 ben ik een crowdfunding gestart voor het op cd uitbrengen van mijn allereerste ep ‘Share it with the world’. De muziek was inmiddels opgenomen in de studio van Nicoline Pouwer in Amsterdam en kon digitaal al gedeeld worden.

Ik wilde heel graag deze ep ook op cd uitbrengen en er waren veel mensen die me hierbij geholpen hebben.

Dan nu, een jaar later wil ik dit samen met jullie vieren op een prachtige locatie met een speciale cd release, Ceremonieel Concert!

Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik doe, neem dan hier een kijkje.

WIL JIJ ERBIJ ZIJN?

WANNEER?

Vrijdag 1 november 2019

WAAR?

Erve Hondeborg

Esweg 1

7625 SV Zenderen

TIJDSTIP

Inloop van 18.00-18.30 uur

Start om 18.30- 20.30 uur

Daarna hapje&drankje

WAT IS EEN CEREMONIEEL CONCERT?

Eeuwenlang worden er al ceremonies gehouden, maar heel veel oude wijsheden, rituelen en ceremonies zijn vergeten. Bewust en onbewust. Ook is er vergeten hoe krachtig ze zijn. Op welke manier diepere lagen mogen worden aangeraakt, waardoor we weer in verbinding  komen met die eeuwenoude wijsheid en contact met onze intuïtie, met wie we werkelijk zijn. Liefde.

Dit concert zal datgene brengen wat op dat moment nodig is. Voor jou, de ander en het collectief.

1 november is de dag van Samhain, een Keltisch jaarfeest. Op deze dag werd het Keltisch Nieuwjaar gevierd. Het begin van iets nieuws. Voor mij, maar ook voor jou.

Dit Ceremoniële Concert luidt een nieuw begin in!

♥♥PRE-ORDER♥♥

TICKET

JE INVESTERING IS €22,95(incl. hapje&een drankje)

UITVERKOCHT!