Ik liep mezelf ook vaak gigantisch voorbij en zag om me heen allemaal mensen bij wie het al vanzelf lijkt te gaan. Werk, relatie en gezin. Wat vond ik het lastig om daar de balans in te vinden. Ik voelde me onrustig en verkrampt.  Ik koos ervoor om er even helemaal uit te stappen. Mezelf 5 dagen onder te dompelen in bijzondere sessies en even weg van mijn werk en gezin. Helemaal loskoppelen. Ik merk dat deze dagen me nog meer geopend hebben, waardoor het ‘werk’ dat ik doe nog krachtiger is en nog meer effect heeft op anderen.

Ook om me heen zie ik veel mensen hollen en maar doorgaan, totdat er een moment komt dat het lichaam het opgeeft en je een signaal afgeeft, dat het misschien goed is om even niet te negeren. Luisteren naar je lichaam, maar ook naar wat belangrijk is voor jou. Even weer helemaal terugkomen in je eigen basis. Weer je levenskracht voelen, zodat je voelt dat er weer meer positiviteit in je leven stroomt.

Deze dag staat helemaal in het teken van jou. Even loskomen van je dagelijkse bezigheden en naar binnen gaan. Loskomen van de automatische piloot en weer de ontspanning en ruimte in je lijf voelen.

In deze beleving stem ik me helemaal af op  de groep en op jou, zodat er een opening komt voor datgene waarvan je graag meer wilt in je leven.

Je leert om beter bij jezelf te blijven en meer los te komen van angsten. Bijvoorbeeld de angst wat mensen van je vinden, wanneer je een bepaalde keuze maakt of een bepaald afslag in je leven neemt. Ervaren hoe het voelt om voluit in het leven te staan, waardoor je vliegt. Werkelijk ontdekt wie je bent en dat je ook volledig jezelf durft te zijn. Jezelf durft uit spreken. Hoe je je voelt en wat je denkt.

Ken je die momenten dat het lijkt alsof alle vanzelf gaat. ‘Flow’ noemen ze dat ook wel. En dat je door deze beleving dit soort momenten vaker gaat ervaren. Openen van je hart, voor jezelf en ook voor de ander. Dat je je daadwerkelijk vrij voelt.

Tijdens deze dag ontvang je informatie en gaan we mooie oefeningen doen, om je levensenergie weer te doen stromen, zodat je veel meer flow ervaart en jezelf durft te zijn. En dan ga je merken dat er zomaar onverwachte deuren opengaan.

Wil jij met me mee in de beleving van deze dag en ik voel nu al dat dit een geweldige en bijzondere dag gaat worden.

Er is plek voor 10 vrouwen.

Datum: 14 april van 10.00-15.00 uur

Locatie: Hanzeweg 4 Denekamp

Investering in jezelf: €75,-

Opgeven graag via de mail