In Magical Movement

zo-binnen-zo-buiten-6

 

Als 8 jaar ben ik ondernemer. Ondernemerschap is groei en ontwikkeling met vallen en opstaan. Maar ook op persoonlijk gebied en dit gaat zeker hand in hand.

En ik voel dat het nu het moment is om te gaan vertellen welke ontwikkeling er gaat plaatsvinden. Het voelt nu zo sterk om dit te gaan delen. Wellicht komt het door de dag 27-09-2016= 9-9-9. Dit bedacht ik me net toen ik bezig was met een mail schrijven naar mijn yogadeelnemers.

Soms komt er een moment dat je voelt dat er een doorbraak is. Er is continu beweging. Maar dan komt er een moment. Een moment waarvan je voelt: Yes, nu ga ik het doen! Ik ben er klaar voor! En dat moment is nu…ook al vind ik het reuzespannend!*beetjekriebels*

Zoals je wellicht weet, heb ik een tijdje geleden mijn website laten vernieuwen, omdat deze niet meer bij mij pastte. Bij mij, zoals ik nu ben en waar ik nu sta.  Er is zoveel veranderd in mijzelf de afgelopen 8 jaar, dat dit echt aan vernieuwing toe was.

Daarnaast ben ik ben een half jaar geleden begonnen met een halfjaar traject bij een coach en ben hier een businessconcept gaan ontwikkelen die bij mij past en alles wat ik doe past bij het concept. Het concept is niet iets statisch, maar dat wat ik ben en waar ik voor sta. Dit laat mijn ontwikkeling zien en vertelt iedereen wie ik ben en wat ik doe.

Ik geloof in de magie van het leven, in de magie van alles wat er is en in de magie van verbinding en onvoorwaardelijke liefde. Verbinding met elkaar en verbinding met onszelf en verbinding met een intelligente bron. Alles gaat over geluk en bezieling. Dat je je leven leeft vanuit de magie, geluk en bezieling. En dat vanuit hier mooie dingen mogen ontstaan. Dat we onze eigen creator kunnen zijn. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik deze magie hervonden heb en zie wat de magie van het leven me gebracht heeft.

Misschien heb je meegekregen dat ik een nieuwe naam heb bedacht: Magical Movement. Magical Movement staat voor verbinding. Verbinding met  je lijf, je mind, je emoties, je spiritualiteit. Je ‘zijn’…… Magical Movement staat ook voor de beweging in muziek, klank, yoga, mindfulness en energiewerk. En dat is waar ik voor sta. 🙂

Omdat ik merk dat deze naam nu veel beter bij mij past en mijzelf vertegenwoordigt, heb ik besloten om vanaf 1-1-2017 verder te gaan onder deze naam.

Magical Movement!

De naam De Droomboom, waaronder ik de kinderyoga ooit gestart ben heeft een heel groot deel in mijn hart en het voelt ook een beetje als een kind loslaten, maar ik heb ook vertrouwen, dat wanneer ik dit loslaat er weer veel magische dingen ontstaan.

Mijn facebookpagina van De Droomboom is inmiddels al gewijzigd in Magical Movement. Ook de url is veranderd in www.magicalmovement.nl.

En hopelijk mag ik jou in de toekomst ook die Magical Movement laten ervaren!! <3 🙂

Liefs,

Nathalie

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment