♥MIJN MISSIE IS OM MEER LIEFDE, LICHT EN VERBINDING DE WERELD IN TE STUREN MET AFGESTEMDE KLANKEN♥

Als klein meisje zong ik al. Zingen was voor mij een manier van uiten en te verbinden. Te verbinden met kracht en liefde. En dit wil ik zo ontzettend graag delen. En nu is het zover! Mijn allereerste cd met de titel ‘Share it with the world’.

Mijn vader noemde me altijd al wereldverbeteraar. Here we go! Let’s change the world!

cd 'Share it with the world'

Met veel liefde heb ik aan mijn allereerste cd ‘Share it with the world’ gewerkt. Een cd waar liefde en verbinding in zit. Een cd waarin je geraakt wordt door klank en intentie. Het geeft je rust, laait je vuur op als het nodig is en laat je overvloed ervaren. Bij deze cd zitten ook meditaties, die de intentienummers extra bekrachtigen. Met dank aan Nicoline Pouwer en de Powersoundstudio in Amsterdam en begeleiding van Martin Adolfsen op gitaar en hangdrum.

Je ontvangt wanneer je de cd bestelt, ook de downloadlink.

download 'Share it with the world'

Naast de cd kun je ook de download bestellen. Met dank aan Nicoline Pouwer en de Powersoundstudio in Amsterdam en begeleiding van Martin Adolfsen op gitaar en hangdrum.

Je kunt dan de muziek op al je apparaten afspelen. Hoe cool is dat!

Het gevoel hebben dat ik naast je lig, terwijl je in slaap valt met heerlijke muziek of lekker bewegen in de woonkamer.