DEZE ACTIVATIE WAS BUITENGEWOON KRACHTIG EN IK TWIJFELDE OM DEZE OOK BUITEN HET MOMENT TE DELEN.

Ik ontving een opdracht van mijn sterrenfamilie van Orion. Het is tijd om de Kristallen op specifieke plekken in de aarde samen te activeren en af te stemmen met onze eigen kristallen. Op deze manier verhogen we samen nog meer de frequentie van moeder aarde en helpt ons in de groei naar een hoger bewustzijn. Ik heb hier ook een blog over geschreven.

Het was een buitengewone krachtige activatie van 7 kristallen en kristallen in je eigen systeem. We mochten werken met de super hoge frequenties van de Aurora Borealis( het Noorderlicht) en een krachtig Vortex.

Wanneer je deze activatie gaat doen is het echt belangrijk om hier ongeveer 2 uur voor in te plannen. In totaal duurt de activatie zo lang en dan heb je ook nog even de tijd om bij te komen. Want ik heb gemerkt dat velen dit nodig hadden.

Deze activatie heeft bij degene die mee hebben gedaan veel teweeg gebracht en ik vond het heel bijzonder om terug te lezen hoe de gelijke ervaringen waren bij de diverse kristallen.

Hieronder kun je deze Magische en Krachtige activatie gaan doen. In het belang van Moeder Aarde, Vader Hemel en jezelf en anderen.

Zorg ervoor dat je nadien voldoende water/kruidenthee gaat drinken, want deze activatie werkt zeker nog door.

Ben ook heel benieuwd naar je ervaringen.