START DONDERDAG 5 oktober 2017 20.00-22.00 uur

Dit is niet zomaar een Mindfulnessprogramma. Het is veel meer dan Mindfulness! Het is echt een transformatieprogramma. Op alle vlakken zul je verandering gaan merken…..

Vaak doen we alles op de automatische piloot. In gedachten verzonken, beleven we een dag. Om een rustig gevoel in je lijf te ervaren, is het belangrijk dat je je bewust bent van wat je doet. Je zult merken dat wanneer je deze cursus volgt, je oude patronen en blokkades los kunt laten en dat het weer kan stromen. Dit heeft vervolgens weer effect op de dingen die op je pad komen.

Waarschijnlijk herken jij je wel in één of meer van onderstaande punten:

 • Je hebt (soms) het gevoel geen balans te hebben tussen werk-en privésituatie
 • Je mist de verbinding met gevoel/intuïtie
 • Je ervaart (soms) schuldgevoel ten opzichte van je gezin, omdat je te veel met je werk en andere dingen bezig bent
 • Je ervaart stress
 • Je vindt het moeilijk om te ontspannen
 • Je zit veel in je hoofd
 • Je mist tijd voor jezelf
 • Je hebt last van spanningsklachten
 • Je ben de verbinding met jezelf kwijt
 • Je hebt last heeft van belemmerende stemmetjes in het hoofd
 • Je hebt het gevoel alle ballen tegelijk te moeten ophouden

Mijn eigen magical movements…

Ook ik zat jaren geleden volledig in mijn hoofd en maakt me altijd druk om wat anderen van me vonden. Had heel sterk het gevoel dat ik aan andermans verwachtingen moest voldoen. Dit heb ik als kind al ervaren en dit zat er zo ingesleten, dat het vooral in mijn puberteit erg lastig werd.

Ik ben zelf gaan zoeken naar een methode die bij mij aansloot. Ik wist van kleins af aan al dat het gaat om verbinding. Verbinding met mezelf. Ik merkte de verbinding heel sterk op het moment dat ik als kind stond te zingen op mijn slaapkamer. Muziek is mijn allergrootste passie en op de momenten dat ik me verdrietig en niet fijn voelde, kon ik mezelf heel erg verliezen in de muziek. Zingen was en is nog steeds voor mij een heerlijke manier om me te bevrijden van allerlei blokkerende gedachten.

Door in mijn twintiger jaren allerlei opleidingen en cursussen naast de lessen van de levensschool 😉 te doen, die me hielpen om weer de verbinding met mezelf herstellen, kon ik oude overtuigingen en patronen transformeren. Het voelt als oude jassen uitdoen. Laagje voor laagje afpellen totdat ik weer bij de kern was. Een heerlijk gevoel is dat!

Ook in mijn ondernemerschap liep ik tegen bepaalde belemmerende gedachten aan, zoals het schuldgevoel ten opzichte van mijn gezin omdat ik veel met mijn werk bezig was. Veel in mijn hoofd met mijn werk bezig zijn en dit niet los kunnen laten. Ik miste de tijd en ruimte voor mezelf om weer te kunnen ontspannen en mezelf energiek te voelen.

Door mijn methode toe te passen heb ik hier een veel beter balans in en kan ik ondernemen zonder schuldgevoel. En mocht het even om de hoek kijken, dan kan ik ernaar kijken zonder oordeel en dit ook weer laten voor wat het is. Ik heb geleerd om meer voor mezelf te kiezen, want op het moment dat ik me lekker voel stroomt het. En ik wil heel graag vanuit die flow ondernemen…..

Met deze methode heb ik al heel veel mensen geholpen om zich weer energiek, ontspannen en gelukkig te voelen. Dat je weer kunt genieten en voelt dat er balans is tussen je werk en privé.

WAT DOET YOUR MAGICAL MOVE IN 4 STAPPEN?

 • Je ervaart evenwicht in werk- en privésituatie
 • Je voelt je ontspannen
 • Je creërt positieve/transformerende gedachten
 • Je ontwikkelt een groeiend bedrijf
 • Je ervaart rust en vertrouwen in je bedrijf
 • Je bent weer ècht aanwezig  bij je partner/gezin
 • Je leeft weer in het nu
 • Je geniet van grote en kleine dingen
 • Je ervaart een gevoel van ruimte en vrijheid in werk en privé
 • Je voelt verbinding tussen ratio en gevoel/intuïtie (hoofd en hart)

HOE ZIET DE METHODE ERUIT?

De methode bestaat uit 4 modules:

 1. Magical body movement
 2. Magical mind movement
 3. Magical emotional movement
 4. Magical spiritual movement

 

Deze lessen zijn iedere week gedurende 8 weken lang. Wanneer je deze lessen volgt is het van belang om de oefeningen die je meekrijgt, ook thuis te gaan doen. Op deze manier ontstaat er een nieuw ritme, waardoor je meer in het moment kunt zijn en minder last hebt van drukte in je hoofd of situaties waar je jezelf zorgen om blijft maken. In het moment leven oftewel in het Nu, noemen we met een hip woord ook wel mindful. Mindfulness is eigenlijk een trendy woord tegenwoordig. Terwijl het eigenlijk onze eerste natuur is om mindful, oftewel bewust te leven. Kijk maar naar de kinderen om je heen. Jonge kinderen leven bewust. Staan stil bij ieder ding dat ze zien, horen, ruiken, voelen en proeven.

Het is een proces, die je met jezelf aangaat. Het is een waardevolle cursus, waardoor je bewuster van jezelf en je omgeving wordt.Hierdoor ontstaat  balans. Wanneer je deze balans steeds beter kunt vinden, merk je dat je op alle vlakken beter in je vel zit en dat ook je fysieke lichaam steeds sterker wordt.

Deze cursus is voor alle mensen die willen leren hoe ze meer in het moment kunnen leven. Voor mensen die willen leren te genieten van de dingen om hen heen en dingen kunnen laten zijn, zoals ze zijn. Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren of iets dergelijks.

Je kunt het programma ook online volgen. Kijk hier.Your Magical Move Deel 1
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoon*
dit veld niet invullen s.v.p.

 

Wil je informatie over de kosten van dit prachtige programma, stuur dan een mail naar nathalie@magicalmovement.nl of neem telefonisch contact op. 


Recensies

Door het weer terug komen bij mezelf, kwam ik erachter dat ik bepaalde dingen in mijn leven anders moesten. Waar word!!!ik nu echt gelukkig van, is de vraag die ik mijzelf regelmatig gesteld heb. Al jaren wist ik dat ik iets voor mezelf wilde beginnen, maar wat wilde ik dan precies? Dat kreeg ik niet voor mezelf duidelijk, en daarbij kwam ook een bepaalde angst om de hoek kijken. Je verliest je financiële vastigheid, een gevoel van verantwoording naar je partner en kinderen, je lasten moeten betaald worden, je wilt je kinderen goed voorzien van kleding en eten en soms wat extra’s. Dat is waarschijnlijk ook het punt geweest om te kiezen voor dan toch de vertrouwde basis en stabiliteit. Maar toch… Werd ik hier gelukkig van?

De cursus en Nathalie hebben mij vooral laten inzien dat ik mezelf gelukkig moest voelen, blij moest zijn met mezelf; ik ben wie ik ben, het is zoals het is en dat heeft mij mede geholpen om de keuze te maken; het vaste en stabiele op te geven en de sprong in het diepe als zelfstandig ondernemer te wagen. Tijdens de mindfulness cursus kwam de kans ook op mijn pad om voor mezelf te beginnen. En mede dankzij het enthousiasme van Nathalie, heb ik de stap genomen. Tuurlijk was ik soms bang om bepaalde stappen te zetten en heb vaak gedacht, ik durf niet… Maar ben met de steun van Nathalie gewoon verder gegaan. Dat heeft me goed gedaan en ik kan zeggen, het voelt goed, de tijd is hectisch en spannend geweest, je neemt in je eentje grote beslissingen, maar ik heb het allemaal wel gedaan en ik kan nu alleen maar zeggen, ik ben trots op wat ik nu al bereikt hebt en ook best heel erg trots op mezelf. Ik heb het maar mooi even gedaan en ben heel erg happy met mijn eigen onderneming.

Blij dat ik de mindfulness gevolgd heb bij Nathalie, ontzettend dankbaar voor de steun van Nathalie, maar ook van de groep. Ik voel me weer happy…. En wat als ik ervoor gekozen had om de cursus niet te volgen? Dan weet ik eigenlijk niet of dit allemaal was gebeurd…. Dus ik kan alleen maar zeggen, grijp je kansen in je leven en zorg dat je je!!!!gelukkig voelt en blij bent met jezelf. Nathalie kan je hierin erg goed begeleiden! Dream your life, live your dream!

FB_IMG_1466610419711

Marieke


Ik heb me aangemeld voor de cursus, omdat ik voelde dat ik wat veranderingen wilde aanbrengen in de manier waarop ik door de dagen rende! Ik ben een drukke moeder van een gezien met 3 kids, alle 3 met meermaals per week sport, paardrijles, muziekles, noem maar op. Never a dull moment! Daarnaast hebben we ons eigen bedrijf, waar ik 3 dagen in de week werk, en soms nog thuis wat werkzaamheden voor verricht.

Ik had het gevoel altijd maar druk te zijn, te stressen en te rennen. En dus werd het tijd om ook weer eens te leren stilstaan!! Meer rust in mijn hoofd te krijgen, meer af en toe een ontspanningsmomentje te pakken. Ik wilde meer voelen en minder denken, niet altijd aan het “ratelen” zijn in mijn hoofd.

Ook omdat ik hoogsensitief ben, beleef ik de dingen door de dag heen (dus ook de drukte en de chaos, spanningen, conflicten en stemmingen van mensen om mij heen) extra intens. Ik kon me dan aan het einde van de dag echt compleet leeg voelen, moe, uitgeput, geen energie meer.…En ook daar moest ik wat mee. De omschrijving van de mindfullnes-cursus sloot perfect aan bij de dingen waar ik aan wilde werken. En omdat ik lange tijd alles voornamelijk in het teken van het gezin had gedaan, mocht er nu ook weer meer ruimte komen voor mezelf. Daarom schreef ik me in voor deze (en een paar andere) cursussen.

Ik ben me bewuster van bepaalde dingen die ik af wil leren. Ik kijk bewuster om me heen. Schrijf regelmatig op waar ik dankbaar voor ben. Neem adempauzes. Gebruik de ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Benader dingen anders. Zeg af en toe nee en neem mezelf wat in bescherming. Neem wat meer tijd voor mezelf, voor even niets doen, een boek lezen, ook op de momenten dat ik anders dacht dat dat niet kon omdat ik “nog zoveel moest doen”. Ik probeer soms bewust een ontspannings- of ademhalingsoefening doen voor het slapen…..al doe ik dat nog niet elke dag.

Ik probeer mezelf vaker te gronden, te aarden; even energie uit de kern van de aarde te halen, of uit het zonlicht, of op andere manieren die ook jij graag zult willen leren!! Het geeft je niet alleen die time-out, maar ook echt een boost aan energie!

Ook op mijn werk neem ik soms even die adempauzes (al is het soms op de w.c. of even staand voor het aanrecht in de keuken). Ik kan me (nog niet altijd, maar wel vaker) beter concentreren op de dingen die ik aan het afhandelen ben. Ik doe mijn werk met minder stressgevoel. Ik probeer mezelf een halt toe te roepen als ik “nog dit moet en dat moet en dat ook nog”….; één ding tegelijk! Ik laat het ook meer los en werk ook wat minder thuis op het moment. Ik rijd “mindfull” van en naar mijn  werk, haha! Zie de paarden in de wei weer staan, dat soort dingen.

De begeleiding van Nathalie vond ik meer dan bijzonder; warm, open, oprecht en gezellig. “What you see is what you get” bij Nathalie. Ze verplaatst zich goed in de belevingen van anderen, zorgt voor een prettige en ontspannen sfeer, de mensen komen los en kunnen zichzelf zijn! Er is tijd voor een lach en een traan, voor een grap en een emotie.

Ik heb me goed op mijn gemak gevoeld, iedereen kwam aan bod. Nathalie is een sprankelende en warme persoonlijkheid, die haar eigen laagjes aardig goed heeft weten af te pellen….en wat er overblijft is een “diamant” vol warmte en met veel kennis over hoe je je prettiger kunt voelen met jezelf, en dat kan ze goed overbrengen en uitstralen!!

Ik zou dit programma zeker aan andere ondernemers aanraden! Omdat het heel goed is weer even te leren hoe je moet VOELEN, in plaats van leen maar te DENKEN. Bij drukke ondernemers, bij drukke moeders die maar alles willen en moeten combineren, draait de ratio en de regel-kant van het brein overuren!!! Elke dag weer. Het is erg goed voor de balans van de gemiddelde ondernemer, waar net iets te weinig “pleasure” en “relax-time” op de weegschaal komen. Ook zal het in relatie naar medewerkers zijn vruchten afwerpen als iemand na zo’n cursus de dingen meer ontspannen, energieker en bewuster kan benaderen….Kortom; iedereen zou af en toe zo’n kleine “reset” moeten ondergaan!! Ik gun het een ieder dan ook van harte!!

disney en vak2014 1444

Ellen