Wil jij vanuit je gevoel kunnen ondernemen, zodat je ècht dat kunt doen wat je gelukkig maakt in je bedrijf?

Wil jij voldoende vrijheid ervaren in je bedrijf, zodat er een goede balans is tussen je werk- en privésituatie?

Wil je de belemmerende overtuigingen die je hebt veranderen, zodat je vanuit vertrouwen kunt ondernemen?

Wil je de kracht van klank ervaren, zodat je vanuit je eigen talent en gave kunt ondernemen?

Wil je je eigen klank geven aan je bedrijf, zodat je de rust en vrijheid ervaart in je bedrijf?

Wil je ervaren hoe belangrijk het is om je eigen stem te laten horen in je bedrijf, zodat je voelt dat jouw stem uniek is en wat dit kan betekenen voor je bedrijf?

Wil je meer rust ervaren in je hoofd, omdat je 24/7 met je bedrijf bezig bent?

Merk je vaak spanning op in je lijf en wil je graag vanuit ontspanning ondernemen?

DAN IS DEZE REIS ZEKER WAT VOOR JOU….

WAAROM IS DIT PROGRAMMA UNIEK?

DIT IS EEN UNIEK PROGRAMMA, OMDAT JE D.M.V. DE KRACHTIGE COMBINATIE VAN KLANK, MUZIEK, MEDITATIE/VISUALISATIE,MINDFULNESS EN ENERGIEWERK IN BEWEGING WORDT GEZET. DOOR DEZE TRANSFORMATIE IN JEZELF BEN JE WEER DIE KRACHTIGE GEDREVEN ONDERNEMER

Wanneer je een eigen bedrijf hebt en daarnaast wellicht ook nog een gezin, is het vaak lastig om deze twee op een manier te verbinden met elkaar, zodat er evenwicht is. Daarnaast ben je misschien net als ik ook ondernemer geworden, omdat je graag iets wilt betekenen voor anderen. Het is daarom zo ontzettend belangrijk om bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling. Je persoonlijke ontwikkeling gaat namelijk hand in hand met je zakelijk ontwikkeling.
Op het moment dat het stagneert in je bedrijf is het belangrijk om naar binnen te gaan bij jezelf. Maar dit vergeten we vaak. We hollen vaak door en hebben het gevoel nog ‘harder’ te moeten vechten. Maar dan schiet je nog meer in de kramp.
En dit wil je niet meer. En door middel van de unieke combinatie klank, muziek, meditatie/visualisatie, mindfulness en energiewerk ga je met 4 belangrijke stappen aan de slag.

RECENSIES 

Door het weer terug komen bij mezelf, kwam ik erachter dat ik bepaalde dingen in mijn leven anders moesten. Waar word!!!ik nu echt gelukkig van, is de vraag die ik mijzelf regelmatig gesteld heb. Al jaren wist ik dat ik iets voor mezelf wilde beginnen, maar wat wilde ik dan precies? Dat kreeg ik niet voor mezelf duidelijk, en daarbij kwam ook een bepaalde angst om de hoek kijken. Je verliest je financiële vastigheid, een gevoel van verantwoording naar je partner en kinderen, je lasten moeten betaald worden, je wilt je kinderen goed voorzien van kleding en eten en soms wat extra’s. Dat is waarschijnlijk ook het punt geweest om te kiezen voor dan toch de vertrouwde basis en stabiliteit. Maar toch… Werd ik hier gelukkig van?

De cursus en Nathalie hebben mij vooral laten inzien dat ik mezelf gelukkig moest voelen, blij moest zijn met mezelf; ik ben wie ik ben, het is zoals het is en dat heeft mij mede geholpen om de keuze te maken; het vaste en stabiele op te geven en de sprong in het diepe als zelfstandig ondernemer te wagen. Tijdens de mindfulness cursus kwam de kans ook op mijn pad om voor mezelf te beginnen. En mede dankzij het enthousiasme van Nathalie, heb ik de stap genomen. Tuurlijk was ik soms bang om bepaalde stappen te zetten en heb vaak gedacht, ik durf niet… Maar ben met de steun van Nathalie gewoon verder gegaan. Dat heeft me goed gedaan en ik kan zeggen, het voelt goed, de tijd is hectisch en spannend geweest, je neemt in je eentje grote beslissingen, maar ik heb het allemaal wel gedaan en ik kan nu alleen maar zeggen, ik ben trots op wat ik nu al bereikt hebt en ook best heel erg trots op mezelf. Ik heb het maar mooi even gedaan en ben heel erg happy met mijn eigen onderneming.

Blij dat ik de mindfulness gevolgd heb bij Nathalie, ontzettend dankbaar voor de steun van Nathalie, maar ook van de groep. Ik voel me weer happy…. En wat als ik ervoor gekozen had om de cursus niet te volgen? Dan weet ik eigenlijk niet of dit allemaal was gebeurd…. Dus ik kan alleen maar zeggen, grijp je kansen in je leven en zorg dat je je!!!!gelukkig voelt en blij bent met jezelf. Nathalie kan je hierin erg goed begeleiden! Dream your life, live your dream!

FB_IMG_1466610419711

Marieke


Ik heb me aangemeld voor de cursus, omdat ik voelde dat ik wat veranderingen wilde aanbrengen in de manier waarop ik door de dagen rende! Ik ben een drukke moeder van een gezien met 3 kids, alle 3 met meermaals per week sport, paardrijles, muziekles, noem maar op. Never a dull moment! Daarnaast hebben we ons eigen bedrijf, waar ik 3 dagen in de week werk, en soms nog thuis wat werkzaamheden voor verricht.

Ik had het gevoel altijd maar druk te zijn, te stressen en te rennen. En dus werd het tijd om ook weer eens te leren stilstaan!! Meer rust in mijn hoofd te krijgen, meer af en toe een ontspanningsmomentje te pakken. Ik wilde meer voelen en minder denken, niet altijd aan het “ratelen” zijn in mijn hoofd.

Ook omdat ik hoogsensitief ben, beleef ik de dingen door de dag heen (dus ook de drukte en de chaos, spanningen, conflicten en stemmingen van mensen om mij heen) extra intens. Ik kon me dan aan het einde van de dag echt compleet leeg voelen, moe, uitgeput, geen energie meer.…En ook daar moest ik wat mee. De omschrijving van de mindfullnes-cursus sloot perfect aan bij de dingen waar ik aan wilde werken. En omdat ik lange tijd alles voornamelijk in het teken van het gezin had gedaan, mocht er nu ook weer meer ruimte komen voor mezelf. Daarom schreef ik me in voor deze (en een paar andere) cursussen.

Ik ben me bewuster van bepaalde dingen die ik af wil leren. Ik kijk bewuster om me heen. Schrijf regelmatig op waar ik dankbaar voor ben. Neem adempauzes. Gebruik de ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Benader dingen anders. Zeg af en toe nee en neem mezelf wat in bescherming. Neem wat meer tijd voor mezelf, voor even niets doen, een boek lezen, ook op de momenten dat ik anders dacht dat dat niet kon omdat ik “nog zoveel moest doen”. Ik probeer soms bewust een ontspannings- of ademhalingsoefening doen voor het slapen…..al doe ik dat nog niet elke dag.

Ik probeer mezelf vaker te gronden, te aarden; even energie uit de kern van de aarde te halen, of uit het zonlicht, of op andere manieren die ook jij graag zult willen leren!! Het geeft je niet alleen die time-out, maar ook echt een boost aan energie!

Ook op mijn werk neem ik soms even die adempauzes (al is het soms op de w.c. of even staand voor het aanrecht in de keuken). Ik kan me (nog niet altijd, maar wel vaker) beter concentreren op de dingen die ik aan het afhandelen ben. Ik doe mijn werk met minder stressgevoel. Ik probeer mezelf een halt toe te roepen als ik “nog dit moet en dat moet en dat ook nog”….; één ding tegelijk! Ik laat het ook meer los en werk ook wat minder thuis op het moment. Ik rijd “mindfull” van en naar mijn  werk, haha! Zie de paarden in de wei weer staan, dat soort dingen.

De begeleiding van Nathalie vond ik meer dan bijzonder; warm, open, oprecht en gezellig. “What you see is what you get” bij Nathalie. Ze verplaatst zich goed in de belevingen van anderen, zorgt voor een prettige en ontspannen sfeer, de mensen komen los en kunnen zichzelf zijn! Er is tijd voor een lach en een traan, voor een grap en een emotie.

Ik heb me goed op mijn gemak gevoeld, iedereen kwam aan bod. Nathalie is een sprankelende en warme persoonlijkheid, die haar eigen laagjes aardig goed heeft weten af te pellen….en wat er overblijft is een “diamant” vol warmte en met veel kennis over hoe je je prettiger kunt voelen met jezelf, en dat kan ze goed overbrengen en uitstralen!!

Ik zou dit programma zeker aan andere ondernemers aanraden! Omdat het heel goed is weer even te leren hoe je moet VOELEN, in plaats van leen maar te DENKEN. Bij drukke ondernemers, bij drukke moeders die maar alles willen en moeten combineren, draait de ratio en de regel-kant van het brein overuren!!! Elke dag weer. Het is erg goed voor de balans van de gemiddelde ondernemer, waar net iets te weinig “pleasure” en “relax-time” op de weegschaal komen. Ook zal het in relatie naar medewerkers zijn vruchten afwerpen als iemand na zo’n cursus de dingen meer ontspannen, energieker en bewuster kan benaderen….Kortom; iedereen zou af en toe zo’n kleine “reset” moeten ondergaan!! Ik gun het een ieder dan ook van harte!!

disney en vak2014 1444

Ellen

WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Er zijn op dit moment 2 programma’s.

  1.  1 maandprogramma
  2. 3 maandenprogramma

Start live of via skype

Iedere week contact om te kijken naar de stappen die je gezet hebt

Je ontvangt alle materialen(lessen en audio) digitaal

Afsluiting live of via skype

Start live(hele dag)

Totaal 3 live dagen

Iedere week contact om te kijken naar de stappen die je gezet hebt

Je ontvangt alle materialen(lessen en audio) digitaal

Afsluiting live(hele dag)

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

Dit programma is opgedeeld in meerdere lessen n.a.v. de 4 belangrijke stappen.

  • Body Movement(lichamelijke aspect)

  • Mental Movement(mentale aspect)

  • Emotional Movement(emotionele aspect)

  • Spiritual Movement (spirituele aspect)

Deze 4 aspecten zijn de basis voor een evenwichtig en gelukkig leven en een gelukkige business. Wanneer je aandacht besteedt aan deze gebieden, zie je dit terug in zowel op persoonlijke vlak als in je bedrijf.

In elk onderdeel word je in beweging gebracht door klank, muziek, meditatie/visualisatie en energiewerk. Deze krachtige combinatie zorgt voor een mooie en waardevolle transformatie, die je helpt om je eigen pad te bewandelen.

ALS JE DEELNEEMT AAN HET PROGRAMMA DAN:

ben je weer verbonden met je gevoel en kun je vanuit dit vertrouwen weer ondernemen

kun je weer vanuit ontspanning ondernemen en ervaar je een gevoel van vrijheid

geef jij (weer) je eigen klank aan je bedrijf, van waaruit je kunt groeien

heb je je belemmerende overtuigingen getransformeerd en kun je vanuit jouw krachtige authenticiteit ondernemen

ervaar je (meer) evenwicht tussen je privé- en werksituatie, waardoor je in het moment kunt zijn en kunt genieten van dat wat je doet, zonder schuldgevoel

ervaar je wat de krachtige combinatie van klank en meditatie/visualisatie bij jou in beweging heeft gezet om te kunnen groeien op persoonlijke en zakelijk vlak en hoe je dit zelf (dagelijks) kunt inzetten

ervaar je meer rust in je hoofd en kun je ook je werk even ‘parkeren’

weet je wat jouw eigen stem is en durf je dit uit te dragen, zodat er meer klanten op je pad komen

GA JIJ MET MIJ MEE OP DEZE BIJZONDERE REIS?

1 maand YMM In Your Business

€450,-(excl.btw)

1 maand

De start is online of offline

Je ontvangt iedere week een les

Er is iedere week een contactmoment

De afsluiting is online of offline

3 maand YMM In Your Business

€1349,-(excl.btw)

3 maanden

Er zijn 3 live bijeenkomsten van 10-15 uur

Je ontvangt iedere week een les

Er is één keer in de 2 weken een contactmoment

Groepstraject