BEN JIJ DIE MAGISCHE DROMER DIE:

 • verschillende trajecten heeft gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar nog steeds op zoek is naar verdieping

 • ondanks het doorlopen van de verschillende trajecten nog niet weet wat te willen met werk- en/of privésituatie

 • het gevoel heeft vast te lopen met je eigen bedrijf en weer wilt groeien

 • na het volgen van verschillende trajecten voelt dat je nog steeds belemmerende overtuigingen hebt, waardoor je niet verder komt

 • bij mij YMM1(Mindfulness deel 1) en YMM2(Mindfulness deel 2) heeft gevolgd en graag meer verdieping wil

 • nog meer wil verbinden met je intuïtie en dit in je werk en privésituatie tot uitdrukking durft te/kunt brengen

Mijn eigen magical movements…

Ook ik zat jaren geleden volledig in mijn hoofd en maakt me altijd druk om wat anderen van me vonden. Had heel sterk het gevoel dat ik aan andermans verwachtingen moest voldoen. Dit heb ik als kind al ervaren en dit zat er zo ingesleten, dat het vooral in mijn puberteit erg lastig werd.

Ik ben zelf gaan zoeken naar een methode die bij mij aansloot. Ik wist van kleins af aan al dat het gaat om verbinding. Verbinding met mezelf. Ik merkte de verbinding heel sterk op het moment dat ik als kind stond te zingen op mijn slaapkamer. Muziek is mijn allergrootste passie en op de momenten dat ik me verdrietig en niet fijn voelde, kon ik mezelf heel erg verliezen in de muziek. Zingen was en is nog steeds voor mij een heerlijke manier om me te bevrijden van allerlei blokkerende gedachten.

Door in mijn twintiger jaren allerlei opleidingen en cursussen naast de lessen van de levensschool 😉 te doen, die me hielpen om weer de verbinding met mezelf herstellen, kon ik oude overtuigingen en patronen transformeren. Het voelt als oude jassen uitdoen. Laagje voor laagje afpellen totdat ik weer bij de kern was. Een heerlijk gevoel is dat!

Ook in mijn ondernemerschap liep ik tegen bepaalde belemmerende gedachten aan, zoals het schuldgevoel ten opzichte van mijn gezin omdat ik veel met mijn werk bezig was. Veel in mijn hoofd met mijn werk bezig zijn en dit niet los kunnen laten. Ik miste de tijd en ruimte voor mezelf om weer te kunnen ontspannen en mezelf energiek te voelen.

Door mijn methode toe te passen heb ik hier een veel beter balans in en kan ik ondernemen zonder schuldgevoel. En mocht het even om de hoek kijken, dan kan ik ernaar kijken zonder oordeel en dit ook weer laten voor wat het is. Ik heb geleerd om meer voor mezelf te kiezen, want op het moment dat ik me lekker voel stroomt het. En ik wil heel graag vanuit die flow ondernemen…..

Met deze methode heb ik al heel veel mensen geholpen om zich weer energiek, ontspannen en gelukkig te voelen. Dat je weer kunt genieten en voelt dat er balans is tussen je werk en privé.

Ik weet hoe belangrijk het is om je persoonlijk te blijven ontwikkelen. Wanneer je een ondernemer bent is persoonlijke ontwikkeling zeker een belangrijk onderdeel om in te blijven investeren, want de resultaten van je persoonlijke ontwikkeling vind je weer terug in je bedrijf.

 

WAT DOET YOUR MAGICAL MOVE MOVEMENT 3:

 • je gaat actief aan de slag met je persoonlijke doelen, zodat je nog meer vanuit de natuurlijke beweging van het leven kunt leven
 • je gaat meer inzicht krijgen in die belemmerende stemmetjes, zodat je vanuit vrijheid en vertrouwen dat kunt doen, wat je wilt doen
 • je gaat helder krijgen welke richting je uit mag gaan, zodat je je eigen pad kunt bewandelen
 • wanneer je een eigen bedrijf hebt, helpt het je om te gaan voelen wat jouw missie is en hier uitdrukking aan te geven, zodat je jezelf en je bedrijf ook daadwerkelijk goed neer kunt zetten
 • de klanken en muziek helpen je om bepaalde (energetische) blokkades te doorbreken om jou missie uit te kunnen dragen
 • meer balans op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak, zodat je meer energie hebt en meer kunt genieten van wat je doet
 • de krachtige combinatie van klank en visualisaties helpt je om die vrijheid te kunnen voelen in dat wat je doet en belemmerende overtuigingen te transformeren

JE UITERLIJKE WERELD IS EEN AFSPIEGELING VAN JE INNERLIJKE WERELD

LET THE MAGIC BEGIN….

UNCHAIN THE VEILS OF FEAR…

Duur programma

3 maanden(3 losse dagen met optie voor extra begeleiding)

Tijdstip

10.00-15.00 uur (inclusief lunch)

Begeleiding: data en tijdstip in overleg

Data volgt nog.

Inhoud

Dit programma bestaat uit 3 Movement dagen, waarin de combinatie klank, muziek, mindfulness en energetisch werk de dag vullen.

Dag 1: Thema ‘Je eigen magische klank”

Dag 2: Thema ‘Magische Mindset’

Dag 3: Thema ‘Je eigen pad’

*je ontvangt alle visualisaties digitaal en cursusmateriaal

Naast deze losse dagen is het mogelijk om tevens mijn begeleiding te krijgen.

*iedere week mailcontact

*1 x per maand persoonlijke afspraak(live of skype)

Investering

€641,-

Groepsgrootte

Maximaal 5 mensen. Er zijn nu nog 2 plekken vrij!