Dit is niet zomaar een Mindfulnessprogramma. Het is veel meer dan Mindfulness! Het is echt een transformatieprogramma. Op alle vlakken zul je verandering gaan merken…..

Vaak doen we alles op de automatische piloot. In gedachten verzonken, beleven we een dag. Om een rustig gevoel in je lijf te ervaren, is het belangrijk dat je je bewust bent van wat je doet. Je zult merken dat wanneer je deze cursus volgt, je oude patronen en blokkades los kunt laten en dat het weer kan stromen. Dit heeft vervolgens weer effect op de dingen die op je pad komen.

Waarschijnlijk herken jij je wel in één of meer van onderstaande punten:

 • Je hebt (soms) het gevoel geen balans te hebben tussen werk-en privésituatie
 • Je mist de verbinding met gevoel/intuïtie
 • Je ervaart (soms) schuldgevoel ten opzichte van je gezin, omdat je te veel met je werk en andere dingen bezig bent
 • Je ervaart stress
 • Je vindt het moeilijk om te ontspannen
 • Je zit veel in je hoofd
 • Je mist tijd voor jezelf
 • Je hebt last van spanningsklachten
 • Je ben de verbinding met jezelf kwijt
 • Je hebt last heeft van belemmerende stemmetjes in het hoofd
 • Je hebt het gevoel alle ballen tegelijk te moeten ophouden

Mijn eigen magical movements…

Ook ik zat jaren geleden volledig in mijn hoofd en maakt me altijd druk om wat anderen van me vonden. Had heel sterk het gevoel dat ik aan andermans verwachtingen moest voldoen. Dit heb ik als kind al ervaren en dit zat er zo ingesleten, dat het vooral in mijn puberteit erg lastig werd.

Ik ben zelf gaan zoeken naar een methode die bij mij aansloot. Ik wist van kleins af aan al dat het gaat om verbinding. Verbinding met mezelf. Ik merkte de verbinding heel sterk op het moment dat ik als kind stond te zingen op mijn slaapkamer. Muziek is mijn allergrootste passie en op de momenten dat ik me verdrietig en niet fijn voelde, kon ik mezelf heel erg verliezen in de muziek. Zingen was en is nog steeds voor mij een heerlijke manier om me te bevrijden van allerlei blokkerende gedachten.

Door in mijn twintiger jaren allerlei opleidingen en cursussen naast de lessen van de levensschool 😉 te doen, die me hielpen om weer de verbinding met mezelf herstellen, kon ik oude overtuigingen en patronen transformeren. Het voelt als oude jassen uitdoen. Laagje voor laagje afpellen totdat ik weer bij de kern was. Een heerlijk gevoel is dat!

Ook in mijn ondernemerschap liep ik tegen bepaalde belemmerende gedachten aan, zoals het schuldgevoel ten opzichte van mijn gezin omdat ik veel met mijn werk bezig was. Veel in mijn hoofd met mijn werk bezig zijn en dit niet los kunnen laten. Ik miste de tijd en ruimte voor mezelf om weer te kunnen ontspannen en mezelf energiek te voelen.

Door mijn methode toe te passen heb ik hier een veel beter balans in en kan ik ondernemen zonder schuldgevoel. En mocht het even om de hoek kijken, dan kan ik ernaar kijken zonder oordeel en dit ook weer laten voor wat het is. Ik heb geleerd om meer voor mezelf te kiezen, want op het moment dat ik me lekker voel stroomt het. En ik wil heel graag vanuit die flow ondernemen…..

Met deze methode heb ik al heel veel mensen geholpen om zich weer energiek, ontspannen en gelukkig te voelen. Dat je weer kunt genieten en voelt dat er balans is tussen je werk en privé.

WAT DOET YOUR MAGICAL MOVE IN 4 STAPPEN?

 • Je ervaart evenwicht in werk- en privésituatie
 • Je voelt je ontspannen
 • Je creërt positieve/transformerende gedachten
 • Je ontwikkelt een groeiend bedrijf
 • Je ervaart rust en vertrouwen in je bedrijf
 • Je bent weer ècht aanwezig  bij je partner/gezin
 • Je leeft weer in het nu
 • Je geniet van grote en kleine dingen
 • Je ervaart een gevoel van ruimte en vrijheid in werk en privé
 • Je voelt verbinding tussen ratio en gevoel/intuïtie (hoofd en hart)

HOE ZIET DE METHODE ERUIT?

De methode bestaat uit 4 modules:

 1. Magical body movement
 2. Magical mind movement
 3. Magical emotional movement
 4. Magical spiritual movement

Deze lessen zijn iedere week gedurende 8 weken lang. Wanneer je deze lessen volgt is het van belang om de oefeningen die je meekrijgt, ook thuis te gaan doen. Op deze manier ontstaat er een nieuw ritme, waardoor je meer in het moment kunt zijn en minder last hebt van drukte in je hoofd of situaties waar je jezelf zorgen om blijft maken. In het moment leven oftewel in het Nu, noemen we met een hip woord ook wel mindful. Mindfulness is eigenlijk een trendy woord tegenwoordig. Terwijl het eigenlijk onze eerste natuur is om mindful, oftewel bewust te leven. Kijk maar naar de kinderen om je heen. Jonge kinderen leven bewust. Staan stil bij ieder ding dat ze zien, horen, ruiken, voelen en proeven.

Het is een proces, die je met jezelf aangaat. Het is een waardevolle cursus, waardoor je bewuster van jezelf en je omgeving wordt.Hierdoor ontstaat  balans. Wanneer je deze balans steeds beter kunt vinden, merk je dat je op alle vlakken beter in je vel zit en dat ook je fysieke lichaam steeds sterker wordt.

Deze cursus is voor alle mensen die willen leren hoe ze meer in het moment kunnen leven. Voor mensen die willen leren te genieten van de dingen om hen heen en dingen kunnen laten zijn, zoals ze zijn. Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren of iets dergelijks.

Je ontvangt in deze cursus alle 8 lessen online en je maakt deel uit van een facebookgroep(mits je dit wilt) samen met mij en de andere deelnemers.

Daarnaast hebben we een aantal contactmomenten,dit kan via:

 • Skype
 • Telefonisch

Het is een proces, die je met jezelf aangaat. Het is een waardevolle cursus, waardoor je bewuster van jezelf en je omgeving wordt.Hierdoor ontstaat  balans. Wanneer je deze balans steeds beter kunt vinden, merk je dat je op alle vlakken beter in je vel zit en dat ook je fysieke lichaam steeds sterker wordt.

Deze cursus is voor alle mensen die willen leren hoe ze meer in het moment kunnen leven. Voor mensen die willen leren te genieten van de dingen om hen heen en dingen kunnen laten zijn, zoals ze zijn. Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren of iets dergelijks.

WIL JE JEZELF AANMELDEN….YMM in 4 stappen Movement 1 ONLINE
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
dit veld niet invullen s.v.p.

 

Wil je informatie over de kosten van dit prachtige programma, stuur dan een mail naar nathalie@magicalmovement.nl of neem telefonisch contact op.