♥MIJN MISSIE IS OM MEER LIEFDE, LICHT EN VERBINDING DE WERELD IN TE STUREN MET AFGESTEMDE KLANKEN♥

Als klein meisje zong ik al. Zingen was voor mij een manier van uiten en te verbinden. Te verbinden met kracht en liefde. En dit wil ik zo ontzettend graag delen. En nu is het zover! Mijn allereerste cd met de titel ‘Share it with the world’.

Mijn vader noemde me altijd al wereldverbeteraar. Here we go! Let’s change the world!

Social hosted video URL is empty.

cd 'Share it with the world'

Met veel liefde heb ik aan mijn allereerste cd ‘Share it with the world’ gewerkt. Een cd waar liefde en verbinding in zit. Een cd waarin je geraakt wordt door klank en intentie. Het geeft je rust, laait je vuur op als het nodig is en laat je overvloed ervaren. Bij deze cd zitten ook meditaties, die de intentienummers extra bekrachtigen. Met dank aan Nicoline Pouwer en de Powersoundstudio in Amsterdam en begeleiding van Martin Adolfsen op gitaar en hangdrum.

Je ontvangt de cd heel binnenkort. Je ontvang alvast de download.

download 'Share it with the world'

Naast de cd kun je ook de download bestellen. Met dank aan Nicoline Pouwer en de Powersoundstudio in Amsterdam en begeleiding van Martin Adolfsen op gitaar en hangdrum.

Je kunt dan de muziek op al je apparaten afspelen. Hoe cool is dat!

Het gevoel hebben dat ik naast je lig, terwijl je in slaap valt met heerlijke muziek of lekker bewegen in de woonkamer.

Klankconcert

Ik kom een speciaal klankconcert van minimaal 1 uur geven bij je thuis of op een andere door jouw uitgekozen locatie. Tijdens dit concert stem ik me af op de sfeer en geef ik een klankconcert dat past bij jou en je gasten. Tijdens dit klankconcert gebruik ik instrumenten en mijn stem. Ik wissel intuïtieve klanken af met mantra’s en eigen geschreven nummers.

Persoonlijke afstemming

Ik stem me in deze individuele sessie af op jouw energie en wat jij op dit moment nodig hebt. Ik geef je een massage met mijn stem en instrumenten, wat ervoor zorgt dat je je ontspannen en energiek voelt. Het lost spanningen in je lichaam op. Deze afstemming ontvang je ook, zodat je deze regelmatig kunt beluisteren.

Online persoonlijke afstemming

Ik stem me in deze individuele sessie af op jouw energie en wat jij op dit moment nodig hebt. Ik geef je een massage met mijn stem en instrumenten, wat ervoor zorgt dat je je ontspannen en energiek voelt. Het lost spanningen in je lichaam op. Deze online afstemming ontvang je ook, zodat je deze regelmatig kunt beluisteren.

Eigen bijdrage

Wil je graag een eigen bijdrage leveren, dan mag dat natuurlijk ook. Dan mag je je eigen bijdrage overmaken op NL10TRIO0390963984 t.n.v. Magical Movement o.v.v. bijdrage Share it with the world